"Microsoft, Windows 10 için para ödemeli!"

Birleşik Krallık'tan Which, Microsoft'un Windows 10 için özür dilemesi gerektiğini söylüyor...

Windows 10'a karşı savaş başlattı!

Birleşik Krallıklı tüketici koruyucusu Which, Windows 10'a karşı bir savaş başlatmış durumda ve işletim sisteminin pek çok kullanıcı için sorun yarattığını belirtirken, Microsoft'un, bilgisayarları yeni işletim sistemi yüzünden işkence çeken kullanıcılara ödeme yapması gerektiğini savunmakta.

Which'in söylediğine göre Microsoft'un en yeni işletim sistemi hakkında 1000'in çok üzerinde şikayet almış durumdalar ve özellikle yazıcılar, hoparlörler ve Wi-Fi olmak üzere donanımlar ile ilgili pek çok sorun ortaya çıkmış durumda. Ayrıca kuruluş, bazı kullanıcıların çok kadar kötü bir duruma düşmüş bir PC ile baş başa kalarak üçüncü bir partiye ödeme yapmak zorunda kaldıklarını da belirtmekte.

Bütün bu durum; Microsoft'un işletim sistemini Get Windows 10 yazılımı ve rahatsız eden ekranlar ve diğer yollarla kullanıcıya "sunmuş" olması bazı kişilerin istemedikleri halde Windows 10 yüklemesinin kendi kendine başlaması ile karşı karşıya kalmaları ile daha da büyük bir problem haline dönüşmüş durumda. Tabii ki eğer yeni işletim sistemini istemiyorduysanız ve yine de yüklemek zorunda kaldıysanız, üstelik bunun sonucu olarak bilgisayarınız çalışamaz hale geldiyse, bunun büyük bir problem olduğu ortada.

Bu yüzden de Which, Microsoft'u "kötü bir şekilde Windows 10 güncellemesi ile etkilenen tüketicilerin haklarına saygı duymaya" çağırmakta ve bunun etkilenen kullanıcılara tazminat ödemeyi de içerdiğini söylemekte...

Okuyucu Yorumları