Microsoft'tan Çok Parçalı Kamera Patenti

Microsoft, gizemli Andromeda cihazı için ortadan ikiye bölünen bir kamera düşünüyor!

Microsoft'un parçalanan kamerası!

Microsoft'un bir şehir efsansesine dönen katlanan cihazı Andromeda, tam olarak nasıl bir şey olacak emin değiliz. Dedikodular ve patentler, cihaz hakkında pek çok şey söylüyor ve bugün itibariyle hepsini bir araya getirmek, pek kolay bir iş değil. Ancak Andromeda ile ilgili haberleri hala merak ediyorsanız, Windows Latest'in paylaştığı yeni bilgiler ilginizi çekebilir.

Yeni alınan patent, ekrana değil kameraya odaklanıyor. Çizimler, cihazın kamerasının ikiye bölündüğünü, cihazın iki yarısının kameranın yarısını taşıdığını gösteriyor. Böylece cihazı katlayıp kamera mekanizmalarını üst üste getirdiğinizde, daha iyi odaklanma gibi ek işlevlere sahip oluyorsunuz.

Cihaz katlanmış durumda değilken, iki parça arasındaki temas, kameraları hizalarken eğim hatası oranını azaltıyor. Bu, örneğin bir manyetik güç ile kameranın parçalarını hizalamak şeklinde gerçekleşebiliyor.

Her şeye rağmen Andromeda hakkında bilmediğimiz bir çok şey var. Cihaz esnek tek bir ekran veya üç ekranlı bir cihaz da olabilir. En önemlisi ise cihazın piyasaya çıkıp çıkmayacağının belli olmaması. Buna karşın Samsung, gerçek anlamda katlanan telefonunu piyasaya sürmeye ciddi ciddi hazırlanıyor.

Okuyucu Yorumları