Microsoft'un Dialer uygulamasından detaylar!

Microsoft'un Android için sunduğu uygulamalar arasına bir yenisi daha ekleniyor!

Bir Android uygulaması daha!

Microsoft, çapraz-platform stratejisi kapsamında geçtiğimiz aylarda bir dizi Android ve iOS uygulaması piyasaya sürmüştü. Bunlar arasında önemli bir güncelleme alan Skype ve eposta / mesajlaşma uygulaması Send vardı. Firma, Android'deki Echo Notification Lockscreen'in geliştiricilerini de kendisine katmıştı.

Şimdi ise firmanın Android'li uygulamalarının arasında bir yenisinin ekleneceği, bu yeni uygulamanın bir numara çeviricisi olacağı söyleniyor. Gadget 360'a göre Dialer adlı uygulama, Microsoft'un Skype takımı tarafından geliştiriliyor ve düşük hızlı ağlar üzerinden sesli görüşmeleri destekliyor. İddiaya göre uygulama, Android'in varsayılan çeviricisinin yerini alıyor.

Microsoft'un Dialer uygulamasından detaylar!

Dialer'ı çekici kılacak iki işlev daha bulunuyor. Uygulama, kişileriniz arasında dolaşmanıza izin vermenin yanında, yakınınızdaki insanların ve ilgi alanlarının kişi detaylarını hızla aramanıza izin veriyor. Truecaller'a benzer bir işlev de sunan Dialer, bilinmeyen bir numara tarafından arandığınızda, sizi kimin aradığını farklı kaynaklardan araştırıyor.

Rapora göre Microsoft, Android'e özel Dialer'ı Aralık ayının ikinci haftasında Hindistan'da kullanıma sunmaya başlayacak.

Okuyucu Yorumları