Mobil Fotoğrafçılıkta Üstün Kamera Performansı

Huawei Mate 20 Lite, 4 kamerasıyla keyifli bir mobil fotoğrafçılık deneyimi sağlıyor.

Üstün kamera performansı

Huawei Mate 20 Lite, 4 kameralı bir akıllı telefon. Arka yüzde 20 MP ve 2 MP çift kamera dizilimi sunan Mate 20 Lite, ön yüzde ise 24 MP ve 2 MP kameraları bulunduruyor. Ön ve arka kamerada kullanılan derinlik sensörleri sayesinde alan derinlikli, yani bokeh efektli fotoğrafları kolaylıkla çekebiliyorsunuz. Ortaya çıkan sonuçlar ise gayet başarılı.

Selfie çekimlerinde yapay zekadan yararlanın

Selfie çekimlerinde yapay zekadan yararlanın

Ana kamera çekimlerinde olduğu gibi selfie çekimlerinde de yapay zekadan yararlanan Mate 20 Lite; mavi gökyüzü, gece, çiçek, bitki, plaj, oda, kar ve sahne performansı gibi 8 farklı sahneyi otomatik olarak tanıyabiliyor ve ortama uygun ışık ile parlaklığı otomatik olarak ayarlayarak gerçekçi bokeh efekti ile selfie fotoğraflarınızı süslüyor.

HDR teknolojisi

HDR teknolojisi

Yine AI, yani yapay zeka ile geliştirilmiş profesyonel HDR teknolojisine de sahip olan kameralarıyla, gerçek zamanlı HDR fotoğraf ve video ön izlemesi de yaratan Mate 20 Lite, yaptığınız çekimlerde eğer arkaplan karanlık ise, bunu düzenleyerek canlı fotoğraf ve video çekim imkanı sunabiliyor.

Etkileyici fotoğraf becerileri

Etkileyici fotoğraf becerileri

Mate 20 Lite'ın ana kameralarının da teknik detaylarına bakarsak oldukça etkileyici olduğunu görüyoruz. f/1.8 diyafram açıklığına sahip 20 MP + 2 MP çift arka kameralar da yapay zeka desteğiyle 22 farklı nesne ve sahne tanıma tabanlı optimizasyon ile fotoğraflarınıza profesyonel bir dokunuşta bulunuyor.

Faz algılamalı otofokus destekli 27 mm'lik geniş açılı ana kamerası ile her detayı deneyimleyebilmeniz için ağır çekim video konusunda da geliştirilen Mate 20 Lite, 16x Slow-Mo modu ile zamanı yavaşlatabiliyor. Böylece bu senaryoda da yaratıcı videolar çekebiliyorsunuz.

Kendi 3D Qmoji'nizi yaratın

Kendi 3D Qmoji'nizi yaratın

Mate 20 Lite'ın kamera arayüzünde de yine çok sayıda seçeneği bir arada bulabiliyorsunuz. Portre modu da dahil, profesyonel, ağır ile hızlı çekim, gece, 3D panorama ve daha pek çok mod burada sunuluyor. Ayrıca AR lens kısmında 3D Qmoji, Efektler, Arka planlar ve 3D nesneler şeklinde bir bölüm de yer alıyor. Kendi 3D Qmoji'nizi de yaratabildiğiniz Mate 20 Lite, yine yapay zekadan yararlanan bu özellikle, sosyal medya hesaplarınızdan birbirinden eğlenceli Qmoji GIF'leri paylaşabilmenizi sağlıyor.