Monster'ın "Özel" Kulaklıklarına Özel Bir Yetenek!

Kulaklık dünyasının önemli markası, yaptığı işbirliği ile "özel" kulaklıklarına özel bir yetenek kazandırıyor!

"Özel" kulaklıklara özel bir yetenek!

Monster'ın en son bombası, yıldız bir oyuncuyla veya bir diğer aksesuar üreticisiyle değil, firmaya sesli asistanı Melody'yi sunan müzik platformu Speak Music Inc. ile patlıyor. Monster'ın söylediğine göre bu ortaklık ile bazı kulaklıklarına ses ile kontrol özelliği eklenecek ve bu ürünler, "Dünya'nın sesli komutla çalışan ilk özel kulaklığı" olacak.

Bu açıklamanın özel kısmı doğru olabilir ancak ses komutları ile çalışan farklı Bluetooth kulaklıklar bulunduğu unutulmuş gibi gözüküyor. Ayrıca üreticilerin artık Amazon'un Alexa Ses Hizmeti'ni ürünlerine eklemeye başladıkları düşünülürse daha fazla ürünün de yakın zamanda karşımıza çıkacağı rahatlıkla söylenebilir.

Bir ilk olmasa da, Melody ile Monster'ın cihazlara elleri serbest bırakan yeni bir kolaylık seviyesi daha kattığı bir gerçek. Öncelikli olarak Google Play veya iTunes üzerinden Melody uygulamasını indirerek cihazınızla eşleştirmeniz gerekiyor. Bu işlem tamamlandıktan sonra Melody'ye komut vermek için tek yapmanız gereken kulaklığa bir kez dokunmak. Melody'ye verebileceğiniz komutların arasında belirli bir şarkıyı, albümü veya sanatçıyı oynatma, bir şarkıyı atlama veya duraklatma, sesi açma veya kapama ya da iHeartRadio, Spotify Premium, NPR ve yakın zaman içerisinde Tidal'a erişim bulunuyor.

Monster'ın söylediğine göre Melody, WiFi yerine veri bağlantısını kullanıyor ve bu da bir sinyale sahip olduğunuz herhangi bir noktada asistandan faydalanabileceğiniz anlamına geliyor. Ancak bunun bir diğer anlamı da, evdeyken bile veri bağlantısını açık bırakmanız gerektiği...

Okuyucu Yorumları