MSI, Polaris'li Radeon RX 480'i duyurdu

MSI, yeni Polaris tabanlı Radeon™ RX 480 ekran kartını duyurdu.

MSI'dan Polaris ekran kartı

MSI, AMD'nin en yeni Radeon RX 480 grafik işlemcisini de ekran kartı ürünlerine ekledi. Yeni Polaris mimarisi ile en son FinFET 14 işlem teknolojisi ve AMD'nin geliştirilmiş güç, anahtarlama ve frekans arttırma teknolojileri bir araya gelerek hem sessiz, hem de soğuk bir oyun deneyimi ortaya çıkıyor. Yeni 14nm üretim süreçleri ile etkileyici bir verimlilik artışı göze çarpıyor ve önceki nesile oranla watt başına 2.5 kat daha yüksek performans elde ediliyor.

1440p ile Async shader'lar ve yeni geometri yeteneklerinin yanı sıra benzersiz DirectX® 12 ve Vulkan™ desteği sayesinde şu ana kadarki en iyi Graphics Core Next sürümünü deneyimleyin. 60FPS üzeri sabit tazeleme oranı ile oyunların ne kadar akıcı olacağını her oyuncu çok iyi bilir. Şimdi bu mükemmel deneyimi AMD FreeSync™ teknolojisi ile tüm tazeleme oranlarında yaşayacaksınız. Polaris mimarisi tabanlı Radeon™ GPU'lar, Steam oyuncuları için mükemmel seçim. H.265 video sıkıştırma desteği ile 4K'ya kadar 60FPS yayında bile performansınız etkilenmiyor.

ÜSTÜN VR DENEYİMİ

Radeon™ RX 480 grafik işlemciler, her sınıftan oyuncu için üstün vr deneyimi sunuyor. Zengin ve kapsayan bir VR macerası, zahmetsiz bir uyumlulukla birleşti. Asenktron shader özellikleri sayesinde hareket kaynaklı bulantı ve tutma sorunları tarihe karışıyor. AMD LiquidVR™ teknolojisine sahip Radeon™ RX 480 ekran kartları, kullanıcıyı gerçek anlamda içine alan konforlu bir sanal gerçeklik deneyimi için en ideal platform olarak yalnızca sektör lideri VR gözlük üreticileri tarafından kullanılıyor.

MODEL MSI RadeonTM RX 480 8G
GPU RadeonTM RX 480
Saat Hızı (Boost/Base) 1266/1120 MHz
Termal Tasarım Referans tasarım
Bellek boyutu 8GB GDDR5
AMD FreeSync desteği Var
VR Ready Premium Var
Görüntü çıkışları DisplayPort x3, HDMI
Boyutlar 240 x 112 x 37 mm

Okuyucu Yorumları