Neredeyse unutulmuş bir film 10 yıl sonra Netflix'te hit oldu

Dwayne Johnson'ın başrolünde yer aldığı 2013 yapımı Snitch (Muhbir), 10 yıl sonra Netflix'in küresel listelerinde dikkat çekici bir izlenme oranına ulaştı. Peki, Muhbir (Snicth) filminin konusu neydi? Filmi yeniden hatırlayalım...

Neredeyse unutulmuş bir film 10 yıl sonra Netflix'te hit oldu

Netflix 28 Ağustos-3 Eylül haftası için en çok izlenen 10 İngilizce filmini açıkladı. Dwayne Johnson'ın 2013 yapımı filmi Snitch 2,3 milyon izleyicinin katkısı sayesinde dünya genelinde 10. sıraya yerleşti.

Peki, neredeyse unutulmuş bir film nasıl bu derecede çok izlendi? ScreenRant'a göre Snitch'in 10 yıla sonra bu etkiyi yaratmasının pek çok nedeni var. Akış hizmetine yeni gelen herhangi bir film, yenilik arayan abonelerin dikkatini çekiyor. En önemli faktörlerden biri ise kadro. Filmde, özellikle Netflix'teki filmleri çok izlenen Dwayne Johnson'ın yanı sıra Susan Sarandon, Benjamin Bratt, Barry Pepper ve Michael K. Williams yer alıyor. Stranger Things serisiyle büyük üne kavuşan David Harbour da kadroda. Bu isimlerin hayranlarının aramaları da filmin izlenmesine katkıda bulunmuş olabilir.

The Rock (Kaya) lakaplı aktör Dwayne Johnson'ın yer aldığı tüm yapımlar Netflix'te sık sık çok izlenenler arasına giriyor. Netflix tarihinin en çok izlenen filmi Red Notice'in yapımcısı ve başrol oyuncularından biri de Dwayne Johnson'dı.

MUHBİR (SNITCH) FİLMİNİN KONUSU NE?

Peki, muhbir (Snitch) filminin konusu ne? Film oğlu Jason'ın haksız yere uyuşturucu dağıtımı yapmakla suçlandığını öğrenen baba John Matthews'un (Dwayne Johnson) hikayesini anlatıyor. John, oğlunu kurtarmak için uyuşturucu çetesinin içine sızarak Jason'ı hapisten kurtaracak kanıtları toplamak gibi riskli bir karar alır.

Film Rotten Tomatoes'da %61 izleci skoruna sahip. Eleştirmen puanı ise yüzde 58.