Mytheon: Online oyunlara yeni üye...

Online oyunların renkli dünyasına bir yıldız daha katılıyor: İşte Mytheon'dan ilk görüntüler...

Mytheon iddialı geliyor!

Ünlü oyun yapımcısı Petroglyph ve uluslararası online oyun dağıtıcısı True Game Interactive işbirliğiyle yakında piyasaya çıkacak çok oyunculu online aksiyon – strateji oyunu Mytheon'un ilk resmi tanıtım videosu ve ekran görüntülerini yayınladı. Oyun hakkında kapsamlı bir içeriğe ve güncel haberlere yer veren yeni Mytheon web sitesi de http://www.mytheongame.com adresinde kullanıma açıldı. Mytheon'un 2010'un ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlanıyor.

"Mytheon gerçekten türünün ilk örneği ve insanlara bu büyüleyici antik dünyaya gözatma şansı verdiğimiz için çok heyecanlıyız" diye söze başlıyor İş ve Ürün Geliştirme Direktörü Peter Cesario ve devam ediyor; "Antik Yunan bu tür bir online oyun tecrübesi için gerçekten eşsiz bir dünya. Üstelik Antik Yunan, oyun içinde keşfedeceğiniz çok sayıdaki mitolojiden sadece biri. Bu tanıtım videosu oyunculara, Mytheon'da bulundukları sürece nelerle karşılaşacaklarını biraz olsun görme şansı veriyor."

Aksiyon dolu bu tanıtım videosunun her bir karesi oyun içi görüntülerden oluşuyor ve oyunculara Yunan mitolojisi stilinde tasarlanmış etkileyici ve eşsiz bir ortam sunuyor. Aynı zamanda bazı devasa mitolojik yaratıkların ve tanrıların da ilk kez göründüğü videoda karşımıza çıkan tanrılardan biri de kudretli Poseidon. Oyuncular dinamik üç boyutlu modellemelerin kullanıldığı bu etkileyici mitolojik dünyaya ve Hades gibi fantastik mekânlara gözatabilecek. Tanıtım videosu oyunun ana oynanış öğelerinden biri olan "Güç Taşları"nı da tanıtıyor. Güç Taşları, sadık savaşçıları çağırmak, yıkıcı ve yok edici büyüler yapmak, devasa yaratıklarla savaşmak ve çok daha fazlası için kullanılabiliyor.

Üç boyutlu inanılmaz bir dünya

Üç boyutlu inanılmaz bir dünya

"Mytheon'un kapılarını açtığımız ve oyunda yarattığımız üç boyutlu inanılmaz dünyayı herkese gösterdiğimiz için son derece mutluyuz" diyor Petroglyph Games Genel Müdürü ve CEO'su Chuck Kroegel:"Tanıtım videosu; oyuncuların büyük bir merakla bekledikleri geniş haritaların yanı sıra son derece detaylı modellenen devasa yaratık ve yapıları çağırmakta kullanılan Güç Taşları büyüsünün eşsiz oyun dinamiğini gösteriyor. İlerleyen aylarda Mytheon hakkında daha fazla bilgi vereceğiz."

Mytheon güç taşlarını biriktirmeye odaklanan ve ayrıca aksiyon ve strateji türlerinin en iyi öğelerini harmanlayan eşsiz bir oyun deneyimi sunuyor. Mytheon'da oyuncular; büyülere, yapılara ve yaratıklara çevirebildikleri Güç Taşları'nı kuşanarak efsanevi tanrılara meydan okuyacaklar. Ayrıca bu taşları oyunun sürekli genişleyen online topluluğu içinde toplayabilir, işleyebilir, alıp satabilir, takas edebilir ve üç boyutlu büyüleyici bir mitolojik dünyada geçen epik savaşlar sırasında da kullanabilirler.

Mytheon hakkında daha fazla detaya ve sürekli güncellenen oyun haberlerine ulaşmak için tıklayın.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları