Pokemon Go geliştiricisi Niantic'ten sıra dışı bir NBA oyunu geliyor: NBA All-World için hazırlanın!

Pokemon Go'nun geliştiricisi Niantic, NBA ile birlikte bir artırılmış gerçeklik basketbol oyunu üzerinde çalışıyor: NBA All-World'de basketbol yıldızları sizi bekliyor olacak!

Pokemon Go geliştiricisinden sıra dışı bir NBA oyunu geliyor

Dünyaca ünlü Pokemon Go oyununun geliştiricisi Niantic, şimdi NBA ile beraber yeni bir artırılmış gerçeklik mobil oyunu geliştiriyor. NBA All-World oyununda, Chris Paul, Steph Curry ve James Harden gibi basketbol yıldızlarından bazılarını bulmak için çevrenizi keşfetmekle görevlendireceksiniz. Onları takımınıza almadan önce üç sayı yarışmaları gibi mini oyunlarda sanal oyunculara meydan okuyabilecek ve onlarla rekabet edebileceksiniz.

NBA All-World oyuncuları, NBA yıldızlarına özel formalar giydirebilecek. Spor malzemeleri mağazaları ve marketler gibi yerlerde bulunabilecek kostümlerle de kadronuzu geliştirmeniz mümkün olacak. NBA yıldızlarıyla bire bir maçlar da yapılabilecek. Maçlar, gerçek hayattaki basketbol sahaları da dahil olmak üzere farklı yerlerde geçiyor.

Oyunun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Pokémon Go ve Pikmin Bloom'un ardından, Niantic'in üzerinde çalıştığı birkaç oyun daha var. Bunlardan biri olan Transformers: Heavy Metal beta sürümüne geçti, ancak şimdilik yalnızca birkaç ülkede mevcut. Aynı şey, Tamagotchi'ye modern bir AR yaklaşımı olan Peridot için de geçerli.

Niantic'in NBA All-World'ü ne zaman yayınlayacağı henüz tam olarak belli değil, ancak oyunun lansman dönemine gireceği söyleniyor. Gelişmeleri takip etmek için https://nbaallworld.com/ adresinden oyuna kayıt olabilirsiniz.