Neden iPod? Neden sıradan bir Mp3 çalar değil

iPod bir medya oynatıcıdır, ama hiçbir medya oynatıcısı iPod değildir!

Neden iPod?

Mp3 çalarlar ve medya oynatıcılar dünyasındaki en büyük devrim olan iPod taklitlerine göre ne kadar çok benzersiz avantaja sahip, haberiniz var mı?

Mp3 formatının popüler olması ile beraber tüm kullanıcılar yepyeni bir Mp3 çalar konsepti ile tanıştılar. Ürettiği her ürünle hem içerik, hem performans hem de stil açısından devrim yaratmayı hedefleyen Apple tarafından üretilen iPod çok kısa bir süre içerisinde dünyadaki Mp3 çalar standardını belirlemeyi başardı.

Bu başarı öyle büyüktü ki, artık herhangi bir teknoloji marketine gittiğinizde ve bir "iPod istiyorum" dediğinizde satıcı büyük ihtimalle arkasında birbirinde çeşitli, birbirinden farklı standartlara sahip Mp3 çalarları gösterip "işte iPod'larımız. Hangisini istersiniz?" diye soruyor.

İPod'un bu büyük başarısı doğal olarak piyasaya Mp3 çalar olduğunu iddia eden bir çok ürünün sürülmesine neden oldu. Evet, onların hepsi Mp3 çalar, ama hiç biri iPod değil.

Bir iPod sahibi olduğunuzda Apple tarafından sadece sizin için üretilen benzersiz bir yaşam tarzı ürününe sahip olacağınızı biliyor musunuz? İşte sıradan bir Mp3 çalar değil, bir iPod almanız için nedenler!

Neden iPod? Neden sıradan bir Mp3 çalar değil?

iPod her yerde

iPod her yerde

1. Geniş kullanıcı kitlesi
Dünya üzerinde nereye giderseniz gidin, sizinle aynı iPod'u kullanan bir veya birden fazla insan göreceksiniz. iPod dünyanın dört bir tarafında satılan en popüler Mp3 çalardır. Bu sayede, geniş bir kullanıcı deneyiminin bir parçası olursunuz. Tüm iPod kullanıcıları iPod'larına sıkı sıkıya bağlıdırlar ve iPod'ları hakkında sohbet etmekten zevk duyarlar.

140 milyon müziksever yanılıyor olamaz! Hepsi Apple'a güvenmiş ve bir iPod satın almıştır...

2. Dünyanın en geniş aksesuar seçeneği
iPod her yerdeiPod evrensel bir standart olduğunda ve iPod kullanıcıları sadece basit bir medya oynatıcısı satın almadıklarının bilincinde olduğundan iPod için bir çok akıllı aksesuar geliştiriliyor. Yüksek kalitede ses veren özel kulaklıklardan hoparlör setlerine, kemer tokalarından çantalara kadar varan geniş bir yelpazede yaratıcı tasarımcıların sadece ve sadece iPod için ürettikleri ürünler bulunuyor. iPod'u evinizde, arabanızda, seyahatte, kısacası hemen hemen her ortamda rahatça kullanabilesiniz diye!


Unutmayın, sıradan bir Mp3 çalar için alabileceğiniz tek aksesuar bir kulaklıkken, iPod için onlarca değil, yüzlerce değil, binlerce aksesuar seçeneği bulunuyor!

Mükemmel tasarım

Mükemmel tasarım

3. Şık tasarım
iPod'un tüm modelleri Apple'ın yıllardır süre gelen kaliteli tasarım damgasını taşırlar. Her biri onlarca profesyonel tasarımcının birbirinden parlak fikirleri çerçevesinde şekillenmiş ürünlerdir. Hiçbir iPod modeli geniş kullanıcı grupları tarafından test edilmeden ve kullanıcıların fikri alınmadan üretim aşamasına getirilmez. iPod çok özel bir medya oynatıcıdır, bu özel medya oynatıcı da çok özel bir şekilde üretilir. Kullanılan malzemenin kalitesi diğer Mp3 çalarlarla karşılaştırılamaz bile...

Bu yüzden şunu rahatlıkla söyleyebiliyoruz, iPod tasarım ve malzeme kalitesi açısından tüm medya oynatıcılardan daha iyidir. Ekran kalitesi konusunda ise herhangi bir şey söylemeye gerek yok, zira gözleriniz zaten en iyi karar verici olacaktır.

Mükemmel tasarım4. Pratik kullanım
İşte "iPod bir medya oynatıcıdır, ama hiçbir medya oynatıcısı iPod değildir" sloganının öne çıktığı bir nokta. iPod arabirimi, boyutları, ekranı, düğmelerinin yerleşimi fiziksel olarak tüm müzikseverlerin en kolay şekilde faydalanabilmesi için tasarlanmıştır. Sadece düğmeler değil, iPod ekranında gördüğünüz arabirim de özel olarak tasarlanmıştır. İster onlarca, ister yüzlerce şarkınız olsun, sevdiğiniz tüm şarkılara anında ulaşabilirsiniz!

iPod ve iTunes ikilisi ile hem yazılım hem de donanım açısından mükemmel bir birlikteliğin getirdiği kullanım kolaylığı ve arşivleme seçeneklerine sahip oluyorsunuz. iTunes benzeri bir uygulama hiçbir Mp3 çalarda yok, hatta bir çok Mp3 çalarda herhangi bir yönetim - arşivleme uygulaması bile yok!

Geniş medya - format desteği

Geniş medya - format desteği

5. Sadece bir medya oynatıcı değil!
iPod Touch sahibi olduğunuzda artık sadece bir medya oynatıcı almış değilsiniz. İnternet'e bağlanabilen ve içerisinde bir çok pratik uygulama barındıran iPod Touch ile yapabileceklerinizin sınırı hemen hemen yok gibi. Müzik dinlerken pratik Safari web tarayıcısı ile internet'te sörf yapın, e-postalarınızı kontrol edin, hava durumunu, borsayı takip edin ve notlar alın. Bu kadar geniş seçenekler sunan ikinci bir medya oynatıcısı var mı?

Geniş medya - format desteği6. Platform desteği
iPod hem PC hem de Mac bilgisayarlarda rahatça çalışır. Yazılımı yükleyin, iPod'unuzu bağlayın ve dijital medya arşivinizi iPod'unuza aktarın. İşte bu kadar kolay. Bundan sonra bir daha ayar yapmanıza, medya oynatıcıyı tekrar bilgisayara tanıtmak için sistemi geri yüklemenize gerek yok! iPod'unuzu bir kere bağladıysanız, artık ona sürekli bağlısınız demektir...


7. Gerçek medya taşınabilirliği
Bir iPod aldığınızda medya arşivinizi gerçekten yanınızda her yere götürebilirsiniz. 1 GB'dan 160 GB'a kadar kapasiteleri ile iPod'lar müzik, video, fotoğraf, podcast ve oyun için depolama birimi olarak kullanılabilirler. En önemlisi, iPod'unuzu normal veya geniş ekran bir TV'ye bağlayarak videolarınızı veya müziklerinizi gittiğiniz her yerde rahatça izleyebilirsiniz. Medya taşınabilirliği konusunda iPod çok özel seçeneklere sahiptir...

Üstün teknoloji

Üstün teknoloji

8. Hepsi iPod, her birinin farklı bir seçeneği var.
İPod kalitesi kullanıcıların isteklerine göre şekillendirilmiş dört modelde kendini gösteriyor. Bir medya oynatıcıdan beklentileriniz paralelinde iPod Touch, iPod Classic, iPod Nano, ve iPod Shuffle modellerinden birini seçebilirsiniz. Hatta ailenin değişik fertlerine değişik iPod'lar alabilir ve ortak bir medya havuzundan hepiniz yararlanabilirsiniz!


9. Uzun pil ömrü
Bir seyahatin tam ortasındayken müzik dinleme veya video izleme keyfinizin "pil bitmesi" nedeni ile kesilmesine tahammül edebilir misiniz? Bu soruya cevabınız "hayır" ise iPod'un bir başka üstün özelliğini daha öğrenmekten memnun olacaksınız. Örneğin iPod Touch ile 40 saat kesintisiz müzik dinleyebilirsiniz. Kısacası, örneğin bir haftalık bir tatilde iPod'unuzu sadece bir - iki kere şarj etmeniz yeterli olacaktır!

10. Geniş uygulama desteği
iPod için hazırlanmış o kadar çok yazılım var ki. iPod sadece donanım aksesuarlarında değil, yazılım konusunda da çok geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor. Hemen hemen her konuda yazılmış bir iPod uygulaması mevcut. Bu sayede bilgisayarınız ile iPod arasında çok farklı bağlantılar kurmanız mümkün.

Ve dönüştürücüler. iPod kullanıcı kitlesinin genişliği hemen hemen tüm medya formatlarının bir şekilde iPod formatına dönüştürülebilmesine imkan sağlıyor. Çünkü yazılım geliştiriciler hemen hemen tüm medya formatları için bir iPod dönüştürücüsü hazırlamış durumdalar.

Kısacası "eğer medyaysa, eğer dijital ortamdaysa, eninde sonunda iPod'unuzda olacak!"

A D V E R T O R I A L