Nesnelerin İnterneti ürünleri görücüye çıktı

TP-LINK, CES 2015 Fuarı'nda 'nesnelerin interneti' ürünlerini ilk kez görücüye çıkarıyor...

TP-LINK, CES 2015'te!

TP-LINK, CES 2015 Fuarı'nda yakın gelecekteki ev ve ofislere ışık tutan yepyeni çözümlerini tanıtıyor. 'Nesnelerin İnterneti' olarak tanımlanan ve insanlar dışında buzdolabı, klima, ampul gibi eşyaların internete bağlanması ve internet üzerinden yönetilmesini sağlayan yeni teknolojinin ilk ürünlerini CES 2015'de sergiliyor.

Akıllı ev cihazlarını bulut üzerinden 7 gün 24 saat ve her yerden izleyip yönetmeyi sağlayan TP-LINK HS100, HS110 ve HS200 ürünleri ilk kez CES'de görücüye çıkıyor. Evdeki elektrik prizine takılarak basit bir şekilde kurulup kullanılan bu ürünler ile evdeki cihazları uzaktan yönetme kolaylığının yanında güvenlik, tasarruf ve konfor sağlanıyor. Işıklar, televizyon, klima gibi evin içindeki her tür elektrikli cihazın enerji tüketimini bulut üzerinden izleyerek düzenleme yapmaya olanak veren bu ürünler, akıllı evlerin en temel çözümleri olacak.

Daha Hızlı, Daha Geniş Kablosuz Ağ Çözümleri

TP-LINK'in CES 2015 Fuarı'ndaki standında, akıllı evler için en temel teknoloji olan kablosuz internet için yeni nesil ürünler de yer alıyor. Kablosuz ağ hızını üç kat artıran 802.11ac standardının '2. Dalga' ürünlerinin yer aldığı TP-LINK standında, iki kanaldan üç yayın yapabilen, altı antenli yönlendiricileri (router) görmek mümkün. Kablolu internet hızlarına rakip olan kablosuz hızları destekleyen TP-LINK Archer C2600 ve C3200 modelleri ile 4K video, online oyun gibi yoğun uygulamalar bile çok hızlı yapılabiliyor.

İkisi 5GHz kanalından olmak üzere 3 yayın yapan ürün, toplam 3.2 Gbps (Archer C3200 modeli) kablosuz hızlara ulaşabiliyor. TP-LINK'in 2. Dalga yönlendiricileri, MIMO mimarisine sahip çok güçlü işlemcileri sayesinde yüksek hızı destekleyen teknik donanıma da sahip.

Okuyucu Yorumları