Netflix'ten Beklenen Lupin Müjdesi Geldi; 3. Kısım Onayı Aldı

Netflix, yayınlanan ilk 5 bölümüyle büyük bir izleyici kitlesini kendine çekmeyi başaran orijinal serisi Lupin için hayranlarının beklediği müjdeyi verdi: Lupin için 3. kısım kesinleşti!

Beklenen Lupin müjdesi geldi

Netflix'in en popüler orijinal dizilerinden biri olan Lupin, üçüncü kısım için onayı aldı. Duyuru, bir fragmanla birlikte Twitter'da yayınlandı. Netflix'in Fransız suç dramasının ikinci kısmını ise, 11 Haziran'da yayınlanacak. Duyuru ile birlikte, hikayenin ikinci kısımda bitmeyeceği de ortaya çıkmış oluyor. Bizim tahminimiz, üçüncü kısmın 2022'de yayınlanacağı yönünde...

Lupin'in ilk kısmı, babası varlıklı bir aile tarafından işlemediği bir suçla suçlandıktan sonra hayatı alt üst olan Assane Diop rolündeki Omar Sy ekseninde gelişmişti.

Ana karakteri Maurice Leblanc'ın 1900'lerin başındaki romanlarından ilham alan seri, bu yılın Ocak ayında yayınlanan beş bölümlük ilk kısmı ile büyük bir izleyici kitlesini kendine çekmeyi başarmıştı. Lupin, yayınlanmasının ilk ayında 70 milyon abone tarafından izlendi ve Netflix'te en çok izlenen İngilizce olmayan dizi olmayı başardı.

Netflix, Lupin'i sezonlara ayırmak yerine kısımlar halinde yayınlıyor. Zaten gelecek bölümler de geleneksel anlamda bir ikinci bir sezonu temsil etmiyor; daha çok ilk beş bölümdeki olayların doğrudan bir devamını temsil ediyor.

Okuyucu Yorumları