Netflix, "ucuz içerik" üzerinde çalışıyor!

Netflix "uygun fiyatlı içerik" sunmayı planladığı yeni projesi için çalışmalara başladı!

"Ucuz" Netflix yolda

Netflix CEO'su Reed Hastings, hafta başında yaptığı açıklamalarla gündeme damgasını vurmayı başardı. Reed Hastings, Bloomberg'e verdiği röportajda, "Şirketin akış servislerinin daha ucuz bir sürümünün test aşamasında olduğunu" müjdeledi.

Söz konusu denemeler Malezya'da başlayacak. Malezyalı haber kanalı The Star'ın açıklamasına göre; Netflix mobil yayınlar için son derece uygun bir fiyat vadediyor. Netflix, Malezyada'ki mobil uygulama fiyatlarını 4 ila 8 dolar seviyesine geriletti. Elbette bunun belirli şartları var. Mobil Netflix aboneleri sadece tablet bilgisayar ve akıllı telefon platformunda söz konusu mimariden faydalanabilecek. Netflix'in içerikleri "SD" ile sınırlandırılacak ve "HD" içerikler sunulmayacak.

Netflix sözcüsü, konuya farklı açıdan değindi. Sözcü, söz konusu mobil uygulamanın Asya'daki bazı ülkelere konuk olacağını açıkladı. Proje başarıya kavuşursa; Netflix, henüz açıklanmayan projelerini hayata geçirecek. Televizyon şirketi, Asya piyasası için 100'den fazla filmin çekimine başladığını da açıkladı.

Okuyucu Yorumları