Netflix'teki yılbaşı filmleri ve romantik filmler gizli kodlarla nasıl bulunur?

Yılbaşı yaklaşırken 'yılbaşlı filmleri' de şimdiden aranıyor... Netflix'in Top 10 listelerinde de yılbaşı filmlerinin yükselişi dikkat çekiyor. Aslında Netflix'teki yılbaşı filmlerini bulmanın kolay bir yolu var... İşte Netflix'te yılbaşı içerikleri ya da romantik film ve dizi kodları...

Netflix'teki yılbaşı filmleri ve romantik filmler gizli kodlarla nasıl bulunur?

Netflix'te sevdiğiniz dizi ya da film türüyle ilgili içerikleri bulmanın kolay yolu gizli kodlardır. Bu kodların geçmişi Netflix'in yalnızca DVD'ler aşamasında olduğu günlere kadar uzanıyor. Yılbaşı akşamı izlemek için Netflix yılbaşı filmlerini kolay şekilde bulmak için de bu kodları kullanabilirsiniz. Bu makalede Netflix yılbaşı filmlerini listelemek için kullanılabilecek kodlara bakıyoruz. (Bu makalenin ardından en iyi yılbaşı filmleri ve en iyi bilim kurgu filmleri listemize de bakabilirsiniz)

NETFLİX'TE GİZLİ KODU NASIL KULLANILIR?

Farklı türdeki film ve dizi koleksiyonlarını görmek için yapmanız gereken web tarayıcınıza netflix.com/browse/genre/" yazmak ve ardından istediğiniz kimlik kodunu sonuna eklemek.

Örneğin 81466194 kodunu kullanarak 90 dakikalık filmler listesine ulaşabilirsiniz:

https://www.netflix.com/tr/browse/genre/81466194

Peki, Netflix'te Yılbaşı, Yeni Yıl ve Noel içerikleri ya da Romantik filmleri listelemek için kullanılabilecek kodlar neler? İşte o kısa yollardan bazıları:

NETFLİX YILBAŞI FİLM VE DİZİ KODLARI

NETFLİX ROMANTİK FİLM VE DİZİ KODLARI

BU İÇERİKLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR