Netflix'in yeni hit dizisini beğenenlere iyi haber hızlı geldi

Netflix'in yeni hitlerinden One Piece'i beğenenlere iyi haber geldi. One Piece'in 2. sezonu Netflix tarafından onaylandı.

Netflix'in yeni hit dizisini beğenenlere iyi haber hızlı geldi

Netflix'in yeni dizisi "One Piece" korsan Monkey D. Luffy'ye odaklanan bir manga serisine dayanıyor. Eiichiro Oda tarafından yazılan manga 1000'den fazla bölümden oluşuyor; en çok satanlar arasında yer alıyor.

Bu uyarlama, Netflix'in aksiyon anime uyarlamalarıyla ilgili kötü geçmişine de bir sünger geçti. Çünkü, Netflix'in daha önceki anime uyarlamalarında tablo çok olumlu olmamıştı. Ancak One Piece, Netflix için büyük bir başarı haline geldi ve ilk iki hafta boyunca En İyi 10 orijinal TV dizisi arasında üst sıradaki yerini korudu. Bu başarının ardından dizinin 2. sezonu da kesinleşti.


One Piece Netflix'te ilk haftasında Çarşamba ve Stranger Things'i geride bırakarak 84 ülkede 1 numaralı dizi oldu. O günden bu yana dizinin popülaritesini korumaya devam etmesi bu kadar hızlı bir şekilde 2. sezon kararı alınmasına yol açtı. Uyarlanacak 1000'e yakın manga bölümü olduğu için 2. sezonda yararlanabilecek pek çok kaynak var.