Netis'ten 4G destekli yeni yönlendirici

DataStar, Netis'in 4G modem ile de bağlanılabilen yeni yönlendiricisini (router) duyurdu.

Netis'ten yeni yönlendirici

DataStar, Netis'in 4G modem ile de bağlanılabilen yeni yönlendiricisini (router) duyurdu. Netis MW5230 yönlendirici, geniş kapsama alanı ve yüksek kablosuz hızı ile dikkat çekiyor.

Netis'in Türkiye distribütörü DataStar, 3G/4G modem ile bağlantı yapma özelliğine sahip yeni bir yönlendiriciyi (router) duyurdu. Netis MW5230 model yönlendirici, ADSL modemlerin yanı sıra 3G ya da 4G modemleri de destekliyor. 3G/4G destekli modem (USB destekli) ile kablosuz ağı eve yaymayı ve farklı cihazları ağa dahil etmeyi sağlayan Netis MW5230, Ethernet girişine de sahip.

WISP modu da bulunan yönlendirici 300Mbps kablosuz hıza ulaşabiliyor. Bu sayede online oyun, HD video gibi yüksek hız ve kesintisiz bağlantı gerektiren uygulamalar için de ideal bir çözüm oluşturuyor. USB 2.0 girişi sayesinde harici disk bağlanabilen ürün, uzaktayken de verilere FTP'den ulaşma olanağı sunuyor.

WAN girişi ve WISP fonksiyonu sayesinde kablo, fiber gibi farklı bağlantıları da destekleyen MV5230, 5dbi gücünde üç adet anteni sayesinde kablosuz ağın kapsama alanını da genişletiyor. Önümüzdeki aylarda Türkiye'de satışa sunulacak olan Netis MW5230'un satış fiyatı 69 USD + KDV olarak açıklanıyor.

Okuyucu Yorumları