Nexus 5 ve Nexus 6'nın tüm özellikleri sızdı!

LG'nin üreteceği yeni Nexus 5 ve Huawei'nin yeni Nexus 6'sı, tüm özellikleri ile sızdı!

Yeni Nexus'lar tamamen sızdı!

LG ve Huawei şirketlerinin üretecekleri yeni Nexus akıllı telefonlar, bir süredir gündemi meşgul ediyordu. GizmoChina isimli web sitesi yeni Nexus cihazların tüm özelliklerini açığa çıkaran uzun bir liste yayınladı.

Söylentilere göre; LG Nexus (Nexus 5 olabilir), 5.2 inç 1080p P-OLED ekran ve octa-core Snapdragon 620 işlemciye sahip olacak. Nexus 5 ayrıca 4GB RAM, 64GB dahili depolama alanı ve yerleşik 3180mAh batarya içerecek.

Yeni akıllı telefon 13 megapiksel arka, 4 megapiksel ön kamera sunacak ve ayrıca önceki duyumlara göre entegre parmak izi tarayıcısı ile birlikte gelebilecek. Cihazın kablosuz şarj özelliği ve NFC desteği sunabileceği de söyleniyor.

Huawei Nexus'un (Nexus 6) ise 5.7 inç WQHD AMOLED ekran, metal tek parça kasa, 21 megapiksel kamera ve Rezence/WiPower kablosuz şarj teknolojisi sunacağı ifade ediliyor.

GizmoChina, bu bilgileri nereden ele geçirdikleri hakkında bir bilgi vermedi. Bu nedenle bilgiler "söylenti"den öteye gidemiyor. Söylentiler gerçekse, Nexus akıllı telefonların, oldukça heyecan verici olacağını daha şimdiden söyleyebiliriz.

Okuyucu Yorumları