Nokia Phoenix Şimdiden Göründü

Nokia'nın beklenen telefonu Nokia 8.1'in muhtemelen gerçek görüntüleri, ortaya çıktı.

Nokia Phoenix göründü

Nokia 8.1 söylentileri yeni değil ancak telefon, ilk kez resmi doğrulamaya bu kadar yaklaştı. HMD Global'in Dubai'de 5 Aralık'ta yapılacak etkinliğiyle ilgili tanıtım materyalleri, Nokiapoweruser tarafından keşfedildi. Görsellerde Nokia Phoenix adlı bir telefon yer alıyor.

Nokia Phoenix Şimdiden Göründü

Paylaşılan görsellerden etkinlikte tanıtılacak olan telefonun gerçekten de Nokia 8.1 olacağı anlaşılıyor. Nokia'nın ekrandaki saati telefonlarının adını göstermek için kullandığını biliyoruz ve burada cihazın saat 8:00'i göstermesi bir tesadüf değil. Bununla birlikte cihazın teknik özellikleri, bu ay Çin'de piyasaya sürülen Nokia X7'den farklı görünmüyor.

Yani telefon, Nokia 8 ve 8 Sirocco'daki Snapdragon 8xx serisi işlemcilerle değil, Snapdragon 710 işlemciyle çalışıyor. HMD, bu işlemci seçiminin Android Pie'daki Adaptive Battery işleviyle birlikte iki gün pil ömrü sunacağını iddia ediyor. Telefonun diğer teknik özellikleri arasında 12MP + 13MP OIS destekli kameralar, 20MP ön kamera, 6,18 inç Full HD+ PureDisplay 19:9, HDR10 destekli ekran var.

4GB veya 6GB RAM, 64GB veya 128GB depolama alanıyla gelecek olan telefon, bu seneki çoğu Nokia telefon gibi Android One programına dahil olacak. Yani sistem güncellemelerini birçok telefondan daha hızlı alacak.

Nokia Phoenix muhtemelen önümüzdeki hafta Dubai'de yapılacak etkinlikte tanıtılacak.

Okuyucu Yorumları