Nokia X Nisan Sonunda Geliyor

HMD Global'in esrarengiz telefonu Nokia X, yeni gelen bilgiye göre çok yakında, Çin'de duyurulacak!

Nokia X'e günler kaldı!

Nokia bu yılın başında zaten yeni bir telefon piyasaya sürmüştü, ancak görünüşe bakılırsa 27 Nisan'da Nokia X duyurulacak. ITHome tarafından Çin'de bulunan reklam panoları, telefonun ismini, iki adet telefonla çizilmiş X işaretini ve duyuru tarihini içeriyor. Görsele bakılırsa Nokia X kıvrımlı metal çerçevelere sahip olabilir.

Nokia X Nisan Sonunda Geliyor

VTechgraphy, Çinli forum sitesi Baidu'ya sızan bilgilere göre Nokia X'in Snapdragon ve MediaTek varyasyonları ile piyasaya sürüleceğini, 64GB depolama alanı ve 4GB ile 6GB RAM seçeneklerine sahip olacağını söylüyor.

Telefonun adında "10" sayısı yerine Roma rakamı "X" sembolünün kullanılmış olması, Nokia'nın rakip olarak iPhone X'i hedef aldığına işaret ediyor. Ancak eğer söylentiler doğruysa, Nokia X yüksek seviyeli bir amiral gemisi değil, daha çok orta seviyeli bir akıllı telefon olacak. Yeni Nokia X'in 2014'te piyasaya sürülen eski Nokia X ile hiçbir ilgisi olmadığını hatırlatalım.

Şimdilik cihazın fiyatı ve hangi tarihlerde hangi ülkelere geleceği belli değil. Neyse ki bir kaç hafta sonra resmi bir açıklama yapılacak soru işaretlerinin çoğunu ortadan kaldıracaktır.

Okuyucu Yorumları