Nothing'in uygun fiyatlı telefonu sızdı: Nothing Phone 2a böyle görünecek

Nothing'in yeni piyasaya sürülecek bir sonraki telefonu Nothing Phone 2a, Nothing Phone 2 ile Galaxy S10 karışımı bir model olacak gibi görünüyor.

Nothing'in uygun fiyatlı telefonu sızdı: Nothing Phone 2a böyle görünecek

Nothing Phone 2 henüz yeni piyasaya çıkmışken, Nothing'in bir sonraki akıllı telefon modeli, markanın dikkatini daha çok pazarın orta sınıfına yöneltmiş olacağını gösteriyor.

Yeni ortaya çıkan ve Nothing Phone 2a'ya ait olduğu iddia edilen görsellere göre, cihazın arka yüzünde ortaya hizalanmış, yatay çift kamera kurulumu ve şirketin amiral gemisi cihazlarından alışkın olduğumuzdan daha az sayıda üç glif görülüyor. Bu kamera yerleşimi Yogesh Brar'ın daha önce paylaştığı bilgilerle örtüşüyor ve 2019'daki Samsung Galaxy S10'u anımsatan bir arka kamera kurulumunu anımsatıyor.

Ayrıca son sızıntıyla birlikte, çoğunlukla Vivo V27 gibi Çin'de satılan telefonlarda bulunan orta sınıf MediaTek Dimensity 7200 işlemci kullanıldığı görülüyor. Sızıntıyı yapan ayrıca Nothing Phone 2a'nın önümüzdeki yıl Şubat ayı sonunda yapılması planlanan Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) piyasaya sürülebileceğini iddia ediyor.

Çoğu telefon üreticisinin artık hem amiral gemisi hem de orta sınıf seçenekleri var. Bu nedenle Nothing'in burada yaptığı şey de olağandışı değil. Nothing Phone 2a ile ilgili söylentiler, telefonun 6,7 inçlik bir ekranla geleceğini duyduğumuz bu ayın başından beri devam ediyor. Bu ekran, Nothing Phone 2 amiral gemisi seçeneğiyle aynı boyutta olabilir.

Nothing Phone 2'nin fiyatı ise 599 dolar. Bu fiyatın amiral gemisi bir telefon için nispeten ucuz olduğunu söyleyebiliriz. Buna göre Nothing Phone 2a'nın daha ucuz bir fiyat etiketiyle raflara çıkması muhtemel.