Office'leri herkesten önce test etme şansı!

Microsoft, yeni Office'i herkesten önce denemek isteyenlere artık bu fırsatı sunacak!

Herkesten önce siz deneyin!

Microsoft'un en yeni ofis yazılımlarını herkesten önce denemek istiyorsanız, (kabul edilmeniz halinde) artık bunu yapabileceksiniz.

Yazılım devinin yeni Ön-Yayın Programı, Office'in bir sonraki sürümünü deneyecek beta tester'lar aramaya başladı. Yazılımlarla ilgili geri bildiriminiz karşılığında Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Vision, Access, Publisher ve Outlook'u test edebileceksiniz. İş kullanıcıları, Microsoft'un Exchange, SharePoint ve Project Server ürünlerine ve bulut hizmetlerine de erişebilecekler.

Beta programına kaydolmak için, bir Ev veya İş kullanıcısı olarak kaydolmanız, ardından programa niye katılmak istediğinize dair bazı soruları cevaplamanız gerekiyor. Firmanın test kullanıcılarını elle seçiyor olması muhtemel.

Bu arada Office'in dedikodusu sıkça yapılan dokunmatik-dostu sürümü "Gemini"nin yaz aylarında yayınlanacağı, bu yüzden firmanın Ön-Yayın Programına dahil edilebileceği söyleniyor. Yani programa kabul edilmeniz halinde, merak edilen Office sürümünü ilk deneyenlerden olabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları