Ofisler için komple yazıcı çözümü!

Tüm baskı ihtiyaçlarınızı aynı anda giderecek iyi bir yazıcı mı aradınız?

OKI'den yeni yazıcı!

OKI LED teknolojisi ile üretilen çok fonksiyonlu (MFP) yazıcı MC562dnw'ı duyurdu. Kolay, etkin ve verimli kullanım, standart ağ bağlantısı, döküman yönetimi, güvenlik ve tasarruf gibi özelliklere sahip MC562dnw ile ofislerin baskı ve döküman yönetimi ihtiyaçlarına tek bir ürün aracılığıyla çözümler sunuluyor.

Kablosuz ağ bağlantı özelliğine (Wireless) standart olarak sahip bulunan MC562dnw kullanım kolaylığı sağlarken, cihazda bulunan "Air Print" kablosuz baskı alma özelliği de, iPhone, iPad, iPod Touch kullanıcılarına, cihazlarına ilave bir yazılım veya sürücü yüklemeden herhangi bir yerdeki MC562dnw üzerinden yüksek kalitede baskı imkanı veriyor.

Yüksek kapasiteli toner, dubleks baskı gibi kurumlar için önem taşıyan özelliklere sahip olan MC562dnw, baskı kontrolü ve döküman yönetimi sağlayan yazılımları ile de ofislerin iş akışı ve verimliliğine katkıda bulunuyor.

OKI MC562dnw içerdiği OKI Template Manager yazılımı ile birçok önemli dökümanı ofis içinde düzenlemeyi ve basmayı kolaylaştırıyor. Profesyonel kalitede HD renkli, siyah/beyaz baskı alma ve medya esnekliği ile dikkat çeken MC562dnw, CD etiketinden 1320 mm boyutunda afişe kadar geniş bir yelpazede baskı almaya olanak sağlıyor.

MC562dnw'nun özellikleri

MC562dnw'nun özellikleri

MC562dnw dakikada 30 sayfaya kadar yazdırma hızı sunuyor. MC562dnw ayrıca, çift taraflı kimlik kartlarının tek bir sayfaya kopyalanması için Kimlik Kartı (ID Card) kopyalama imkanı da sağlıyor. Sahip olduğu Secure Print fonksiyonu ile PIN veya şifre korumalı baskı yapma, baskı sürecini tümüyle kontrol altına alma gibi gelişmiş güvenlik özelliklerine de sahip bulunuyor.

MC562dnw, kullanımda olmadığı zamanlarda enerji tüketimini 0.5 wat'a indiren eko fonksiyon özelliği ile de enerji maliyetini azaltmayı sağlıyor. Ücretsiz güçlü raporlama yapısına sahip PrintSuperVision yazılımıyla, tam bir kontrol ve izleme sağlanırken, Print Job Accounting ile bireylerin veya grupların belirlenen maliyet limitlerinde baskı ve kopyalama yapmaları sağlanıyor.

Sezgisel kontrolleriyle Super G3 hızlı geliştirilmiş faks işlevselliği sunan MC562dnw, çift taraflı doküman fakslama, alınan faksları otomatik olarak e-posta adresine veya klasöre iletme, doğrudan bilgisayarı kullanarak ağ üzerinden faks gönderme özellikleri ile de dikkat çekiyor.

MC562dnw, satın alındığından itibaren 30 gün içinde kayıt ettirildiğinde 3 yıl OKI garantisinden faydalanıyor.

MC562dnw'de bulunan özelliklerden bazıları şunlar:

• A4 Baskı Hızı: 26ppm renkli, 30ppm siyah/beyaz
• İlk Baskı Hızı: 8 saniye renkli, 7.5 saniye siyah/beyaz
• Faks Hızı: ITU-T G3(Super G3) 33.6kbps'e kadar, 3 saniye/sayfa
• Çözünürlük: 1200 x 600dpi'e kadar
• Tarayıcı Optik Çözünürlüğü: 1200 x 1200dpi
• Maksimum Kağıt Kapasitesi: 880 sayfa 80 gr/m²
• Bellek: Standard SDHC Hafıza Kartı: 4GB;Maximum SDHC Hafıza Kartı: 16GB-- Standart RAM: 256MB; Maksimum RAM: 768MB
• Boyutlar: 444 x 427 x 509mm
• Standart kablosuz ağa bağlanma( Wireless) ve iPhone, iPad, iPod Touch aracılığıyla doğrudan baskı alma imkanı

Okuyucu Yorumları