Oki'den dahili sunuculu Dicom yazıcısı!

OKI'den dünyanın ilk dahili sunuculu Dicom yazıcısını ortaya çıkardı!

Oki'den özel bir yazıcı!

OKI Tıbbi Dijital Görüntüleme ve iletişim sektörüne özel olarak geliştirdiği dahili Dicom yazılımlı yeni ürün serisini pazara sundu. OKI'nin dahili DICOM sunuculu (Tıbbi Dijital Görüntüleme ve İletişim) yazılımlı yazıcı serisi, ek bir yazılım veya donanıma gerek kalmadan medikal baskıların uygun maliyet ile alınmasını sağlıyor. OKI, klasik film baskı teknolojisine dayalı mevcut DICOM çözümlerine oranla daha uygun maliyetli, daha hızlı ve daha esnek baskı çözümleri sunan ilk şirket olma özelliğine sahip bulunuyor. DICOM, tıbbi görüntüleme ve diğer ilgili bilgilerin aktarımı, baskı, depolama ve dağıtımı için en önemli uluslararası standart . OKI Dicom yazıcılarında DICOM V3.0 baskı sunucusu tamamen gömülü olduğundan ek bir yazılım ve cihaza (bilgisayar) gerek duyulmuyor.

OKI dahili sunuculu DICOM yazıcılar tıbbi sektör baskı uygulamalarında bir çok avantaj sunuyor. OKI'nin bu yeni ürün serisi "tak çalıştır" özelliği sayesinde sürücüye ihtiyaç olmaksızın kurulum kolaylığı sağlıyor; esnek yapıları ve tutarlı baskı kalitesi sayesinde tıbbi görüntüleme alanında başarıyla kullanılıyor.

İletişim yolu olarak ağ arayüzünü kullanması sayesinde uzaktan yönetilebilme kolaylığı sunuyor.

OKI DICOM yazıcı kullanımı ile çeşitli cihazlar arasında ortaya çıkan iletişim sorunları da ortadan kalkıyor. OKI güvencesi ile üretilen yazıcılar sağlamlığı ile dikkat çekiyor ve mevcut tıbbi ekipmanları ile yüksek uyum içerisinde çalışıyor.
.
OKI, Röntgen, nüklüer tıp, tarama, ultrason görüntülerini kağıt baskısı olarak alan, 4 farklı model sunuyorC610 DM ve C711 DM A4 yazıcılar, C831 DM ve C910 DM A3 seçenekleri sunuyor.

DICOM yazıcıların kağıda baskı alma özelliği bir çok avantaj sunuyor. Kağıt kullanımı röntgen film basımına kıyasla daha uygun maliyet sağlıyor Kağıdın daha çevre dostu bir araç olmasının yanında diğer hasta kayıtları arasında kolayca depolanabiliyor ve kolayca açıklayıcı notlar eklenebiliyor. Kağıt baskılar röntgenlerden farklı olarak ışığa karşı hassas değil ve güneş ışığına maruz kaldığında aşınmaya uğramıyor.

Okuyucu Yorumları