OKI'den kişiye özel baskı

OKI'nin beyaz tonerli yazıcıları ile kişiye özel baskı.

OKI'den kişiye özel baskı

OKI, piyasaya sunduğu sektörde bir ilk olan toner bazlı çözümleriyle sadece beyaz kağıda baskı bağımlılığına son veriyor. Yazıcılar, doğrudan ve transfer medyalar aracılığıyla farklı yüzeylere renkli ve beyaz baskı yapılmasını sağlıyor. Siyah ve renkli yüzeylere beyaz baskı yapma özelliği ile çok ekonomik ve etkili sonuçlar yaratan çözüm, benzer baskıları yaparken geçmişte izlenen karmaşık, uzmanlık isteyen süreci de kısaltıyor.

Beyaz tonerli C711WT ,C920WT , ES7411WT, ES9420WT yazıcılar çeşitli sektörlerde, tişört tasarımından satış noktaları uygulamalarına kadar birçok alanda yenilikçi çözümler sunuyor. Yeni nesil yazıcılar ile kişiye veya kuruma özel beyaz renkte baskı almak artık çok daha pratik ve uygun maliyetli oluyor.

CMYW tonere sahip yazıcılarla medyalara direkt olarak, tekstil ve çeşitli sert zeminlere ise OKI yazıcıları ile uyumlu transfer medyalar aracılığıyla kişiye özel baskılar gerçekleştirilebiliyor.

OKI yazıcı kullanan baskı merkezlerini tercih eden kurumlar ve son kullanıcılar çok çeşitli yüzeylerde kişiselleştirilmiş baskı sonuçları elde ediyorlar. Tişört, kupa,kristal, zarf davetiye, taş, metal, ahşap ve daha birçok yüzeye beyaz tonerle mükemmel kalitede baskı yapılabiliyor.

OKI beyaz tonerli yazıcılarına ilişkin daha ilgili detaylı bilgi bu adresten alınabilir.

Okuyucu Yorumları