OnePlus 6, Çentikle Oynamanıza İzin Verecek

Son dönemin modası çentikli telefonlardan biri olacak olan OnePlus 6, seçim konusunda çok da katı davranmayacak!

OnePlus 6 çentiğine güncelleme

OnePlus 6'nın tanıtılmasına az bir süre kala telefonla ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Hatta çok kısa bir süre önce telefon hakkında resmi bir sızıntı gelmiş ve şirketin resmi twitter hesabından kısa bir video paylaşılmıştı. Bu videoya göre hıza ihtiyacı olanlara uyugn bir amiralin hazırlandığını söylemek mümkün. Öte yandan OnePlus 6 ile ilgili bilinen bir diğer özellik ise, telefonun ekranında tıpkı iPhone X ve benzeri diğer modellerdeki gibi bir çentik bulunacağı. Ancak OnePlus, çentik konusundaki seçimi kullanıcılara bırakacağını açıkladı.

OnePlus 6, Çentikle Oynamanıza İzin Verecek

OnePlus 6, kısa bir süre sonra tanıtılacak ve çentikli modellerden biri olacak. Şirketin CEO'su Pete Lau, Onu Plus'ın forumunda OnePlus 6'nın ekranı hakkında bilgi aktarırken, çentik konusuna da değinerek bu konudaki seçimi kullanıcıya bırakacaklarını söylemiş. OnePlus 6'da da tıpkı Huawei P20'de olduğu gibi çentiği gizleme opsiyonu sunulacak.

Çentiğin çevresindeki alanların karartılarak çentiği ortadan kaldıran bu yöntem, çentik görünümünden hoşlanmayanlar için güzel bir opsiyon. OnePlus 6, her ne kadar kutudan çıktığında ilk olarak bir süreliğine çentikli kullanım sağlayacakken, kısa bir süre sonra gelecek olan güncelleme ile bu alanı karartma yeteneği kazanacak. Böylece OnePlus 6 ile çentiksiz kullanım olanağı kazanılacak.

OnePlus CEO'su Pete Lau, kullanıcıların son zamanlarda çentiği karartma fonksiyonuna ilgi duymaya başladıklarını belirterek, bu yeni güncellemeyi paylaşmak için sabısızlandığını da dile getiriyor.

Okuyucu Yorumları