Opera, Android Tarayıcısına Dijital Cüzdan Ekledi

Web 3'ün geleceğine inanan Opera, Android'deki web tarayıcısına dijital para cüzdanı ekledi!

Opera'ya "cüzdan" geldi

Opera, Londra'da gerçekleşen Hard Fork Decentralized blok zinciri etkinliğinde Android'deki web tarayıcısına bir dijital cüzdan ekleyeceğini duyurdu.

Firmanın mobil web tarayıcısının son sürümü, kullanıcılara Ethereum gönderip alma işlevi sunacak. Opera, kripto para birimi desteğiyle bilgiye ulaştırma rolünü geliştireceğine, para transferlerini internete taşıyacağına ve kullanıcıların çevrimiçi kimliğini daha iyi kontrol etmelerine olanak tanıyacağına inanıyor.

Opera'nın Android sürümü, Ethereum blok zincirine ulaşmak için Infura platformunu kullanacak. Bu platform, Ethereum blok zincirine güvenli, kararlı ve ölçeklenebilir bir erişim sağlıyor.

Kripo para birimleri, blok zinciri ve dağıtılmış sistemler gibi gelişmekte olan teknolojiler, Web 3 olarak tanımlanıyor. Opera, bugünkü web'in geleceğin merkezi olmayan web'ine, yani Web 3'e kapı olacağına inanıyor. Bu yüzden Opera'nın yeni yayınlanan sürümü, Web 3 desteğiyle geliyor.

Yeni teknolojilerin yaygınlaşabilmesi için kullanıcılara karışık görünmemesi gerekiyor. Opera da bu yüzden Web 3'ü Android web tarayıcısıyla bütünleştirdiğini söylüyor.

Okuyucu Yorumları