Oppo, yeni katlanabilir telefonu Find N3'ü resmi olarak tanıttı: İşte özellikleri...

Oppo Find N3, katlanabilir telefon furyasına katılan son ürün oldu. Oppo'nun yeni katlanabilir telefonu Find N3 hakkındaki tüm detaylar haberimizde...

Oppo, yeni katlanabilir telefonu Find N3'ü resmi olarak tanıttı

Oppo, yeni katlanabilir telefonu Oppo Find N3’ü resmi olarak tanıttı. Telefonun OnePlus Open ile neredeyse aynı olacağının söylendiğinden, artık OnePlus Open hakkında da tüm detayları bildiğimizi varsayabiliriz.

Yine de, OnePlus Open duyurulana kadar iki telefonun ne kadar benzer olduğundan emin olamayacağımızı hatırlatmakta fayda var. İki şirket birlikte çok yakın çalışıyor ve hatta The Verge’e bu iki telefonun büyük ölçüde aynı olacağını, sadece farklı markalara sahip olacağını doğruladılar.

Oppo Find N3 teknik özellikler

Oppo Find N3, 120 Hz yenileme hızına ve 2.800 nitlik son derece yüksek maksimum parlaklığa sahip 7,82 inç 2268 x 2440 katlanabilir ekrana sahip olacak. Başka bir deyişle, diğer tüm telefonlardan daha parlak olacağı görülüyor. Kapak ekranı da 120Hz yenileme hızına ve 2.800 nit maksimum parlaklığa sahip 6,31 inçlik bir 1116 x 2484 AMOLED ekran olacak.

İç donanım tarafında ise, bu yılın en iyi Android telefonlarının çoğunda karşımıza çıkan güçlü Snapdragon 8 Gen 2 çip seti, 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanı bulunuyor. Oppo Find N3’te 48MP ana sensör, 48MP ultra geniş sensör ve 3x optik yakınlaştırma ve 6x hibrit yakınlaştırma (16 MP çekim yapmak için optik ve dijital yakınlaştırmanın bir kombinasyonu) sunan 64MP telefotodan oluşan üç lensli bir arka kamera yer alıyor. Telefonun kapak ekranında 32 MP, katlanabilir ekranında ise 20 MP kamera bulunuyor. Son olarak Find N3, şirketin 42 dakikada tam şarja ulaşabildiğini iddia ettiği 67W şarj destekli 4.805mAh bataryaya sahip.

Oppo Find N3 tasarım özellikleri

Oppo Find N3’ün tasarım tarafında ise, siyah veya kırmızı renkli vegan deri arka kısım ya da yeşil veya altın renkli mat cam arka kısım seçenekleri bulunuyor.

Oppo Find N3’ün batı dünyasının büyük bir kısmında satışa sunulması beklenmiyor ancak OnePlus Open muhtemelen satılacaktır. Yani bu özellikleri beğendiyseniz, muhtemelen çoğunu OnePlus'ın telefonunda da bulabileceksiniz.