Oyuncular için zihin hapı: GodMode

Boss Level Labs adlı bir firma, oyuncular için "zihin desteği hapı" GodMode'u ortaya çıkardı

Oyuncular için "zihin hapı"

GodMode adlı yeni bir "zihin güçlendirici" ilaç Salı günü internette ortaya çıktı ve kendisi için özellikle video oyunlarda daha iyi olmak isteyen oyuncuları hedeflemiş durumda.

GodMode, Apogee ve 3D Realms oyun stüdyolarının ortak kurucusu ve Duke Nukem, Prey, Wolfenstein 3D ve Max Payne gibi oyunlar ile tanınan Scott Miller tarafından yönetilen Boss Level Labs'in ana ürünü.

"GodMode" adı bir zamanlar popüler olan bir oyun hilesine gönderme ve bu ilacın alınmasının "yenilmezlik" etkisi yarattığı fikrini ileri sürüyor.

GodMode'un onaylı olmayan bir ilacı denemeye kararlı oyuncular için verdiği sözlerin arasında daha hızlı tepki süresi, hafızanıza daha çabuk erişim, daha yüksek odaklanma, sinir taşıyıcılarında artış ve "baskı altında Yoda-benzeri sakinlik" var. Bütün bu sözleri ise içindeki bileşenler sayesinde gerçekleştiriyor.

Oyuncular için zihin hapı: GodMode

Hapın içerisinde kafein, enginar özü, pancar tozu ve pek çok kişinin daha önce adını bile duymadığı birçok malzeme bulunuyor. İnternet sitesi her bir malzemeyi tanıtıyor ve yararlı olduğu iddia edilen şeyleri belirtiyor, bazen de terimleri karıştırarak zihniniz için gerçekten çok iyi bir şey oldukları hissini yaratıyor.

Örneğin "yamabushitake," sitenin söylediğine göre bir algı güçlendirici, depresyon ve endişe azaltıcı ve iki etkili sinir büyüme faktörüne sahip. Boss Level Labs, bu malzemeyi özellikle seveceğinizi söylüyor.

Eğer GodMode oyuncu haplarını almak konusunda kesinlikle doktorunuzla görüşmenizde fayda var. Eğer bu görüşme iyi giderse ama hâlâ kararsızsanız, Boss Level Labs, ürününün "pro kullanıcılarının" bir listesini sunmakta ve bunların arasında bir grup oyun geliştiricisi, ağırlık kaldırıcılar, "ünlü finansal danışmanı ve motivasyon konuşmacısı" olarak geçen biri ve Judit Polgár adında emekli bir Macar satranç ustası yer almakta.

Hapın oyun oynarken sağladığı "avantajların" yanı sıra GodMode'un sitesinde belirtilene göre "anahtarlarınızı nereye koyduğunuzu hatırlamanıza da yardımcı olması" gibi ek faydaları var.

Eğer bütün bunlar size avantajlı gözüküyorsa, GodMode'u denemeyi düşünüyor olabilirsiniz. Tabi ki 18 yaşının altındaysanız, hamileyseniz, potansiyel olarak önceden bulunan tıbbi durumlarınız varsa, herhangi bir ilaç kullanıyorsanız, başka yollarla kafein veya diğer uyarıcıları alıyorsanız veya oyuncu haplarına 60$ vermek istemiyorsanız bu ürün size göre olmayabilir.

Okuyucu Yorumları