Oyunun kuralları "Chrıstıe Hs" ile değişecek!

En parlak 1DLP lazer projektör serisi Astel güvencesi ile geliyor.

Oyunun kuralları değişecek!

ASTEL Elektronik tarafından Mayıs ayı içerisinde kullanıcılarla buluşturulacak olan ve projektör endüstrisinde yeni bir referans noktası belirleyen "Christie HS" serisi, yeni özellikler taşıyan iki farklı modeli barındırıyor.

Parlak görüntüsü ve canlı renkleriyle birçok mekan için aranılan projektör!

Full HD (1920 x 1080) ve WUXGA (1920 x 1200) olmak üzere iki farklı çözünürlükte gelen ve kendi klasmanındaki diğer cihazlar ile karşılaştırıldığında son derece kompakt kasaları ile dikkat çeken "Christie HS" serisi; parlak ve göz alıcı görüntü performansı arayışındaki Pro AV kiralama firmaları, kurumlar, oteller, kamusal alanlar ve eğlence mekanları gibi geniş bir yelpazenin gelişmiş projeksiyon çözümleri ihtiyacını karşılıyor.

Esneklik sağlayan özellikleriyle kurulum ve kullanım kolaylığını yaşayın!

"Christie HS" serisi; 360 derece yönlendirme, portre modunda kullanım, renk eşleştirme ve cihazla beraber gelen gelişmiş blending, warping ve stacking yazılımları gibi sayısız özelliği barındırarak kullanıcılar için büyük bir kurulum ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

"Christie HS" serisinin lens takımı ile harici ekipmanlardan kurtulun!

"Christie HS" serisi'nin artı-değer sağlayan diğer avantajları arasında; 0.84:1 ile 7.2:1 arasında atım oranına sahip altı farklı seçenekten oluşan ve filo yönetimini büyük ölçüde kolaylaştıran lens takımı; harici ekipmana gerek kalmaksızın sinyallerin zincirleme bağlanmasını mümkün kılan 3GSDI ve DVI-D loop ve event kullanımında fark yaratacak opsiyonel bir sis filtresi de yer alıyor.

?Sessiz ve sade tasarımlı seri, dünya ile eş zamanlı olarak Türkiye'de satışta!

"Christie HS" serisini, dünya ile eş zamanlı olarak ASTEL güvencesiyle Türkiye pazarına sunacak olan ASTEL Elektronik'in Pazarlama Direktörü Kaan Kısakol, "BoldColor Teknolojisi" ile Christie'nin geliştirdiği dünyanın en parlak 1DLP lazer fosfor projektörleri olan bu ürünlerin üstün bir renk performansı yakaladığını belirtti. "Christie HS" serisinin, sessiz ve sade tasarımı ile arka planda gözden uzak ama mükemmel bir şekilde çalıştığını kaydeden Kısakol; "Böylece tüm dikkatler tam da istenilen yerde; yani ekrandaki nefes kesici görüntülerde olacak" dedi.

Bir bakışta "Christie HS" serisi:

  • Pazardaki en parlak 1DLP lazer fosfor projektör,
  • Christie BoldColar teknolojisi – daha zengin renk performansı,
  • WUXGA (1920 x 1200) veya Full HD (1920 x 1080) çözünürlük seçenekleri ile içeriğinize uygun format,
  • Lazer fosfor aydınlatma ile 20,000 saat boyunca güvenilir performans,
  • Kompakt endüstriyel tasarım,
  • Piyasada bulunan 10,000 lümen üstü lazer fosfor projektörlerin en sessizi,
  • Zoom, focus ve lens offset ayarlarını hafızada tutan Lens Memory özelliği,
  • Otomatik ve manual warp, blend ve stack özellikleri,
  • 3D uyumu,
  • Tavan kurulumlarında kablo kaynaklı görüntü kirliliğinin önüne geçecek özel HDMI ve input bağlantı kapağı.
Okuyucu Yorumları