Bu özellikler, Galaxy S6'nınkiler olabilir!

Çinli bir web sitesinde yayınlanan AnTuTu hız testi sonuçları, Samsung Galaxy S6'ya ait olabilir!

Galaxy S6 şimdiden sızdı mı?

İnternete sızan hız testi sonuçları, telefonlar piyasaya çıkmadan onların performansı ve bileşenleri konusunda fikir sahibi olmamıza olanak ranıyabiliyor. İnternette yeni ortaya çıkan hız testi sonuçları iddia edildiği gibi Galaxy S6'ya aitse, Samsung'un yeni cihazının çok güçlü olmasını beklememizde sakınca olmayacak.

Daha önce Galaxy S6'nın Avrupa sürümü olarak bilinen SM-G925F'nin AnTuTu Benchmark sonuçları, Çince web sayfası CNMO'da yayınlandı. Hız testi sonuçlarına göre Galaxy S6, 1.8GHz Samsung Exynos 7420 sekiz çekirdekli işlemci ve 3GB RAM ile geliyor. Bu işlemcinin henüz Samsung tarafından tanıtılmadığını söyleyelim. Sonuçlardan 32GB dahili depolama alanına sahip olduğu anlaşılan telefon, Android'in en son sürümü 5.0 Lollipop ile çalışıyor.

2560 x 1440 piksel çözünürlüklü cihazın ekran boyutu, Galaxy S5'e göre biraz daha büyüyerek 5.5 inç'e ulaşmış, yani aslında karşımızda bir phablet var diyebiliriz. 20 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera, telefonun üst düzey özellikleri arasında.

Sızan bu bilgiler gerçek bir telefona ait olsa bile, cihazın prototip aşamasında olabileceğini ve önümüzdeki sene piyasaya sürülene kadar her şeyin değişebileceğini unutmamakta fayda var. Galaxy S6, Mart ayındaki MWC 2015'te tanıtılabilir.

Okuyucu Yorumları