Panasonic video duvarını tanıttı!

Panasonic yeni video duvar ekranını piyasaya sürüyor.

Panasonic'ten video duvarı!

Çevre ışığının yüksek düzeyde olduğu açık alanlardaki dijital tabela uygulamalarının yanı sıra kiralama ve sahneleme pazarına yönelik ihtiyaçların karşılanmasını hedefleyen TH-55LFV60W ve TH-55LFV6W ekranlar sırasıyla piyasaya sürülecek. Parlak yansıtmaya karşı işlem uygulanmış olan LFV60, 700 cd/m2 parlaklığa sahip olup moda perakendesi gibi uygulamaları hedeflerken, aynı parlaklığa ve yansıma engelleyici özelliğe sahip mevcut TH-55LFV70'i de bir anlamda tamamlıyor.

500 cd/m2 parlaklığa sahip LFV6, yansıma engelleyici özelliği ile karşımıza çıkıyor. Sektörün 3,5 mm'lik dar kenarlıkları sayesinde her iki üründe yer alan video duvar görüntüleri kusursuza yakın netlikte görüntüleniyor. Video duvarı, IPS paneli sayesinde 178°'lik geniş görüntüleme açısına da sahip. Yeni video duvar ekranları mevcut 55LFV5/LF50 ürünlerinin yerini alıyor. Yeni modellerdeki güvenilirlik düzeyi, 7/24 çalışabilme ve entegre yük devretme/yeniden çalıştırma işlevi ile artırılmış olarak karşımıza çıkıyor.

Her bir modelde, kurulum türüne uygun olacak şekilde entegratörlerin en uygun ayarları seçebilmesi için çok alanlı optimal görüntü modu yer alıyor. Kullanıcılar; dinleyicinin, ziyaretçinin veya müşterinin dikkatini en yüksek düzeye çekmek için renk, karşıtlık ve ayrıntı netliğini geliştirebiliyor.

Panasonic Avrupa Pazarlama Yöneticisi Enrique Robledo seri ile ilgili görüşlerini şu şekilde paylaşıyor: "Yeni video duvarı bu denli etkileyici kılan şey ekranlarda yapılan yükseltme işlemleridir. Yüksek güvenilirliğe sahip akıllı resim kalitesi, video duvarını açık alanlar, kontrol odaları, satış kurulumları veya konferans merkezleri gibi çeşitli tabela uygulamaları için uygun hale getiriyor."

Video duvarın bir diğer özelliği de kolay çalışıyor olması. Video duvar aynı zamanda bütünleşik USB oynatıcıya da sahip. Çoklu izleme ve kontrol yazılımı ile birleştirildiğinde, LAN bağlantısı aracılığıyla USB içeriğini uzaktan değiştirebilmeyi de mümkün hale getiriyor

Okuyucu Yorumları