PC için GTA 4: Heyecanlı videolar hazırlayın

GTA 4'ün PC sürümüne özel video düzenleyici ile yapılabilecekleri görmek ister misiniz?

Çok özel GTA 4 videoları

Video: Yepyeni GTA 4 videoları - 1
Video: Yepyeni GTA 4 videoları - 2
Video: Yepyeni GTA 4 videoları - 3
Video: Yepyeni GTA 4 videoları - 4

Rockstar Games, GTA 4'ün PC sürümüne has yeni videolar yayımladı. Bu videoların özellikleri yapılış şekillerinde gizli: Tüm videolar daha önceden duyurduğumuz oyun-içi video düzenleyicisi ile hazırlandı.

Kişi, direkt oyun içinden elde ettiği malzemeyi bu düzenleyici yardımıyla karmaşık sahnelere dönüştürebiliyor. Bir diğer güzellik ise detayda gizli: Çekim tuşuna bastıktan sonra oyunun son 30 saniyesi ham 3D dosyası şeklinde kaydediliyor. Böylece ilginç bir sahne yaşayıp bunu düzenlemeyi unuttuğunuzda üzülmenize gerek kalmayacak.

3D dosyası şeklinde kaydetmenin avantajları: Düzenleme modunda kamera açısını istediğiniz gibi değiştirme imkânınız var. Ayrıca ağır çekim efektleri, kamera gezintileri, müzik döşeme ve farklı renk modları da sunuluyor. Son olarak düzenlediğiniz videoyu PC'nize kaydedip video portallarında paylaşabilirsiniz. Düzenleyici WMV formatında çıktı almanızı sağlıyor.

Video düzenleyici ile yapılabilecekleri Rockstar Toronto gösteriyor. En ilgi çekici 4 videoyu sizin için bir araya getirdik. Rockstar Toronto GTA 4'ün PC'ye uyarlanmasından sorumluydu. Xbox 360 ve PS3 için geliştirilen orijinal oyun Rockstar North'un ürünüydü.

Okuyucu Yorumları