PC'ye parmak okuyucu ekleyen çözüm!

Eğer bilgisayarınızda bir parmak okuyucu yoksa üzülmeyin; eklemeniz o kadar da zor değil!

PC'ye parmak okuyucu ekleyin!

Günümüzde parmak izi okuyucularını, basit bir şifreden daha güvenli bir seçenek olarak kullanan cihazların sayısı giderek artmakta. Bazı dizüstü bilgisayarlar bu okuyuculara sahip olarak sunulsalar da, var olan bilgisayarınızın bir parmak izi okuyucusuna sahip değilse, Synaptics'in yeni aracı sayesinde bu sorunu çözebilirsiniz.

Synaptics USB parmak izi aracının kullanımı, muhtemelen şu ankinden daha kolay olamazdı. Aracı kullanmak için yapmanız gereken tek şey, boş bir USB girişine takmak ve basit bir yükleme işlemini tamamlamak.

Bu küçük araç, kalıcı bir özellik olarak (bir USB girişini kaybetseniz de) bilgisayarınızda durabilir ve Windows 10 ile beraber sunulan Windows Hello özelliği ile parmağınızın bir dokunuşuyla makinenize giriş yapabilirsiniz.

Synaptics, bu aracın ucuz olacağını söylemekte. Cihaz öncelikli olarak, kendisini makineleri ile beraber paket halinde verme ihtimali olan PC satıcılarına sunulacak.

İşlemci ve grafik kartları gibi parçaların gelişimlerinin yavaşlaması sebebiyle dizüstü bilgisayarların ve PC'lerin güncelleme döngülerinin giderek daha fazla uzaması ile beraber, parmak izi okuyucusuna sahip yeni bir dizüstü bilgisayar almanız için birkaç yılın daha geçmesini bekleme ihtimali de artıyor. Bu da bu aracın işe yararlılığını arttırıyor. En azından bu küçük araç ile beraber, bu teknolojiyi var olan cihazınıza ekleyebiliyorsunuz. Ancak bu cihaz için de bir süre beklemeniz gerekiyor çünkü, aracın önümüzdeki yıldan önce sunulması beklenmiyor...

Okuyucu Yorumları