Philips SHQ52000'i denediniz mi?

Spor yaparken rahatlık ve yüksek ses kalitesini bir arada arıyorsanız, bu kulaklığa bir göz atın!

Spor yapanlara özel kulaklık

Philips'in yeni kulaklığı SHQ5200, büyük ilgiyle karşılanan Action Fit serisinin yeni üyesi. Philips SHQ5200 spor kulaklığı, Action Fit serisindeki diğer spor kulaklıkları gibi su, ter ve yağmura karşı dayanıklı. Kulaklık süngerlerinin çıkarılıp yıkanması her zaman temiz ve sağlıklı kullanım imkanıı sunuyor.

Kulaktan hiçbir şekilde kaymıyor

SHQ5200, spor esnasında kulaklığın kaymaması için özel tasarım bir kafa bandına sahip. ActionFit kulaklığınız, şekli ve boyutu ne olursa olsun her kulağa rahatça tam olarak oturuyor. Sağlam ve ergonomik yapıya sahip kulaklığın dikkat çeken diğer bir özelliği ise ultra hafif olması. Tek başına 99 gms ağırlığında olan SHQ5200, piyasadaki en hafif kulaklıklardan biri. ActionFit SHQ5200 kulaklık, en zorlu spor koşullarında bile yüksek performans için tasarlandı. 40 mm neodimyum sürücüler güçlü bası garantilerken, açık akustik çıkarılabilir kulak süngerleri her zaman sizi konforlu, kuru ve serin tutuyor.

Terlemekten korkmayın, SHQ5200 sizi yarı yolda bırakmaz

ActionFit SHQ5200 kulaklığınız, sizi sporunuz boyunca konforlu, serin ve kuru tutacak nemi emen bir kumaş ile kaplı benzersiz kulak süngerleri içeriyor. Sadece bir kaç kere kullandıktan sonra süngerleri çıkarıp yıkayın ve yeni gibi olsunlar.

Güvenlik için ActionFit kulaklıklarınız, özellikle açık havada antrenman yaparken çevrenizin de farkında olmanıza olanak tanıyor. Açık akustik platformu, müziğin keyfini tam anlamıyla çıkarmaya devam ederken çevrenizde ne olduğunu da fark etmenizi sağlıyor. SHQ5200'ün kablosu da güvenliğini ve kullanımını tamamlıyor. Ürün, yırtılma ve kopmaya karşı dayanıklı olan kevlar kaplamalı kabloya sahip.

Philips SHQ5200'nin fiyatı: 199,90 TL

Okuyucu Yorumları