Philips'ten Göz Alıcı Bir OLED TV!

Philips, göz kamaştıran yeni OLED TV'sini ortaya çıkardı! İşte Philips OLED 973 TV ve özellikleri.

Philips'ten göz alıcı TV!

İç mekanınızın havasını değiştirmek için aradığınız "şık" çözüm duvarınızda. Yeni Philips OLED 973 TV, evinize bambaşka bir boyut katmaya hazır. Büyüleyici görüntüsüyle son derece elegan bir mobilya olan televizyon, ince tasarımı ve dış bölmesiyle salonunuza hayat veriyor. TV'nizi bir sanata dönüştürecek OLED teknolojisi, P5 Perfect Picture motoru ve üç taraflı Ambilight içeren akıllı son teknoloji özelliklerle birleşiyor. Yeni OLED 973, 2018 ilk çeyreğinde vitrinlerdeki yerini alıyor.

P5 Perfect Picture motoruyla OLED teknolojisine sahip bu ikonik TV, daha parlak renkler ve daha koyu siyahlarla dikkat çekiyor. Pürüzsüz netliği ve sunduğu hassas ve doğru renkler de cabası.

OLED teknolojisinin bir başka avantajı ise 973'ün ekranını çerçeve boyunca sunduğu incelik. TV standı içerisinde yer alan entegre 6.1 son teknoloji 60W ses sistemi de 973'ün hayran bırakan tasarım özelliği. Bu ses çubuğu, televizyonun altına da yerleştirilebiliyor, bir duvara monte de edilebiliyor. Philips TV, yeni gözbebeği 973'ün her aşamasında kullandığı güzel ve doğal malzemelerle bu şık, minimalist ve sofistike tarzı gözler önüne seriyor.

Yeni OLED TV aynı zamanda Ambilight entegrasyonu içeriyor. Üç taraflı Ambilight Spectra XL sistemi, renk canlılığını ve göz alıcı kontrastı artırıyor. Bu da kuşkusuz en iyi izleme deneyimini seyircilerle buluşturuyor. TV'nin arkasında ve yanlarında yer alan Ambilight LED ışıkları; sadece TV ekranındaki rengi, kontrastı ve aksiyonu artırmanın yanı sıra duvarda da olağanüstü bir atmosfer yaratıyor. Arzu edildiğinde kapatılma özelliği olan bu özellik aynı zamanda bulunduğu ortama uygun seviyedeki aydınlatma ayarı imkanı da tanıyor. Hayatın her anına renk katan yeni Philips TV, akıllı özellikleri ve görüntü kalitesiyle bambaşka bir ev keyfi sunuyor.

Okuyucu Yorumları