PlayStation Plus için kötü haber geldi!

Sony, yayınladığı blog yazısı ile PlayStation Plus üyelerini biraz üzecek!

PlayStation Plus için kötü haber geldi!

PlayStation Plus üyeliği, 22 Eylül itibari ile zamlanacak gibi görünüyor. ABD için fiyatlandırmada, bir yıllık üyelik 50 dolardan 60 dolara yükselecek; üç aylık üyelik de 18 dolar yerine 25 dolar olacak. Aylık üyelik fiyatı ise ABD için aynı (10 dolar) kalacak. Var olan üyelerin, 22 Eylül tarihinden sonra üyelikleri yenilene kadar zamlı fiyatı ödemeleri istenmeyecek. Sony, bu değişikliği 27 Temmuz tarihli PlayStation Plus blog güncelleme yazısında duyurdu. Ancak fiyatlandırmanın diğer ülkeler ve tabii ki Türkiye için nasıl olacağı, henüz belli değil.

Sony'nin söylediğine göre yeni fiyatlar, şu andaki pazar durumlarını yansıtmakta ve üyeleri için iyi bir hizmet sunmalarına yardımcı olmakta. Üyeler, daha önce sahip oldukları bedava oyunlar, internet üzerinden çok oyunculu oynama ve benzeri avantajların tamamına sahip olmaya devam edecek.

Şu anda Plus üyesi olan ancak yeni fiyatlarla üyeliğe devam etmek istemeyen kişiler ise, 22 Eylül tarihinden önce otomatik yenileme özelliğini hesap ayarlarından iptal edebilir...

Okuyucu Yorumları