PlayStation Tarihinde Bir İlk: Su Soğutmalı PlayStation 5 Gerçek Oldu

PlayStation 5 oyun konsolunun soğutma sistemini değiştirdiler ve ortaya dünyanın ilk su soğutma sistemine sahip PlayStation 5'ini çıkardılar.

Su soğutmalı PS5 gerçek oldu

Sony'nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5, tanıtıldığı günden bu yana ilgiyi üzerinde tutmayı sürdürüyor. Yeni nesil oyun konsoluna çıkan özel oyunlarla beraber yelpazesini genişletmeye başlarken, aynı zamanda "craft" videolarına da konu olmaya devam ediyor.

Bugüne kadar pek çok YouTuber tarafından PlayStation 5'in özel sürümleri hazırlandı. Hatta bir keresinde dünyanın en büyük PlayStation 5'i de inşa edilmişti hatırlarsanız. Bu defa ise PlayStation 5'in soğutma sistemini değiştirmişler ve ortaya dünyanın ilk su soğutma sistemi ile çalışan PlayStation 5 oyun konsolunu çıkartmışlar.

YouTube'da Modding Cafe adında bir kanal orijinal PlayStation 5'i parçalarına ayırarak, geliştirdikleri özel tasarımlı su soğutma modülünü PS5'e entegre etmiş. Böylece yenilikçi bir sisteme de imza atan ikili, videonun sonunda test yapmayı da ihmal etmemiş.

Hemen yukarıdaki videoda PlayStation 5'in hava soğutma sisteminin yerini adım adım su soğutmalı sisteme nasıl bıraktığını izleyebilirsiniz. Elbette bu videodan feyzalarak aynı işlevi tekrarlamak isteyenler de olabilir. Bu durumda PlayStation 5'in garantisinin geçersiz kalacağı konusunda uyarımızı yapalım.

Okuyucu Yorumları