Pokémon Go'dan 1 Nisan sürprizi: Pokémon Go'da her yer Dittolar ile doldu

Pokémon Go, 1 Nisan etkinliği kapsamında her yeri Dittolarla doldurdu. İşte etkinlik hakkında bilmeniz gereken her şey...

Pokémon Go'dan 1 Nisan sürprizi

Pokémon Go'nun 1 Nisan etkinliği bir kez daha oyunculara sunuldu ve geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da her yerde Ditto'lar görünüyor.

1 Nisan boyunca (yerel saatle 12:00 - 23:59 arası), Ditto Pokémon Go'da her yerde karşınıza çıkacak. Bu şekil değiştiren mor Pokemon, 1 Nisan şakasının bir parçası olarak diğer Pokémonların yerini alacak. Ayrıca nadir bir Parlak (Shiny) Ditto ile karşılaşma şansınız da var.

Yerel saatle 17:00 ile 20:00 arasında, Ditto daha sık vahşi doğada diğer pokémonlar gibi görünecek. Hatta başka parlak pokémonlarla da karşılaşabilirsiniz. Ditto'nun o zaman diliminde görünebileceği diğer pokemonların listesi şu şekilde: Ekans, Gastly, Natu, Surskit, Finneon, Dwebble, Swirlix.

Ayrıca PokéStoplardan ve hediyeler açarak Ditto temalı çıkartmalar da elde etmeniz mümkün. Bunları mağazadan da satın alabilirsiniz.

Parlak Ditto'yu yakalamak için önemli olabilecek birkaç detay bulunuyor. Öncelikle, Ditto diğer pokémon olarak göründüğü için, yakalayacağınız normal görünümlü bir pokémon, parlak (veya normal) bir Ditto'ya dönüşebilir. Ancak parlak bir pokémon ile karşılaşırsanız, Ditto'ya dönüşmeyecektir…