Porsche Design'dan 12000 dolarlık "Porsche egzozu." Ama o, bir egzozdan çok daha fazlası...

Hayır yanılmıyorsunuz; resimde gördüğünüz gerçek bir Porsche egzozu. Ama onu 12.000 dolarlık bir ürün haline getiren önemli bir "destekçisi" var...

Binlerce dolarlık Porsche egzozu: O sadece bir egzoz değil!

Muhtemelen 12.000 dolarlık bir hoparlör almayacağınızı tahmin edebiliriz, ancak orijinal bir Porsche 992 GT3 egzozunun içine yerleştirilmiş olması, bu hoparlörler hakkında düşüncenizi belki değiştirebilir. What Hi-Fi, TweakTown tarafından bildirildiği üzere Porsche 911 Soundbar 2.0 Pro, Porsche Design'dan pratik olmayan ama etkileyici olan özel 2.1.2 kanallı Dolby Atmos özellikli bir hoparlör olarak tanımlanabilir.

300 watt'lık ses çubuğu (soundbar), 4K geçişli bir HDMI bağlantı noktasına sahip ve Bluetooth 5.0, Apple AirPlay 2, Google Chromecast ve Spotify Connect desteği sayesinde kablosuz müzik sistemi olarak ek bir işleve sahip olabilir. Bu kesinlikle etkileyici bir özel gösterim parçası olsa da, aynı zamanda büyük bir uyarı ile birlikte geliyor: Ürün neredeyse 65 kilogram ağırlığında, bu nedenle Porsche 911 Soundbar 2.0 Pro'yu yerleştirmek için uygun şekilde sağlam bir yüzeye ihtiyacınız olacak. Neyse ki duvara monte etmeniz de mümkün.

Bu, Porsche Design'dan gelen iddialı bir fiyata sahip ilk cihaz değil, ancak en pahalılardan biri olarak sıralanıyor. Lüks yaşam tarzı markası, daha önce akıllı saatler, dizüstü bilgisayarlar, telefonlar ve hatta oyun monitörleri gibi Porsche markalı teknoloji işbirliklerini piyasaya sürdü.

Porsche 911 Soundbar 2.0 Pro'dan yalnızca 500 adet sınırlı üretim olarak mevcut, ancak 12.000$ fiyatına rağmen sesin egzoz borularından çıkmaması biraz hayal kırıklığına sebep olabilir. Porsche Design, 1 Ocak 2023'te başlayacak olan nakliye ile artık ön siparişlere açık…