Prens Harry ve Meghan Markle'dan Instagram Rekoru

Instagram'da, 1 milyon takipçiye en kısa sürede ulaşma rekorunun artık yeni bir sahibi var!

Instagram'da rekor kırdılar

Birleşik Krallık Kraliyet Ailesi prensi Harry ve eşi Meghan Markle, açtıkları Instagram hesabı ile önemli bir rekora imza atmayı başardı. Guiness Dünya Rekorları'na göre Instagram hesabı, 1 milyon takipçiye en kısa sürede ulaşan hesap olarak tarihe geçti.

Geçtiğimiz Salı günü açılan sussexroyal isimli hesap, sadece 5 saat ve 45 dakikada 1 milyon takipçiye ulaştı. Haber yayına hazırlanırken ise, hesabın takipçi sayısı 4 milyon sınırını da geçmek üzereydi.

View this post on Instagram

"Welcome to our official Instagram; we look forward to sharing the work that drives us, the causes we support, important announcements, and the opportunity to shine a light on key issues. We thank you for your support, and welcome you to @sussexroyal."- Harry & Meghan

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Apr 2, 2019 at 7:16am PDT

İngiliz gazeteci Benjamin Wareing, hesabın açılmasını takip eden birkaç saat boyunca Instagram'ın oldukça yavaşladığını, hesabı takip etmek isteyenlerin, takip düğmesine birkaç kez basmak zorunda kaldıklarını söylüyor.

Meghan Markle, Prens Harry ile evlenmeden önce tüm sosyal medya hesaplarını kapatmıştı. Sussexroyal hesabı, onun da sosyal medyaya dönüşü anlamına geliyor.

Okuyucu Yorumları