Programlama bilgisi olmadan web tasarlayın!

Bu Türkçe yazılım ile programlama bilginiz olmadan profesyonel web sayfaları hazırlayabilirsiniz!

Programlama bilmeye gerek yok

Profesyonel bir web siteye sahip olmak için yazılım ya da web tasarım uzmanı olmaya gerek yok. Alman yazılım şirketi Data Becker, tamamı Türkçe olan "Web to date Türkiye" programı ile İçerik Yönetim Sistemi (Content-Management-System) bazında yeni bir çözüm sunuyor. Böylece ekonomik ve profesyonel bir çözüm arayanlar, web tasarım ajanslarına yüksek ücretler ödemek yerine hazır web tasarım yazılımı ile profesyonel web sitelerini kendileri tasarlayabilecekler. Web to date Türkiye her türden sektöre ve ihtiyaca göre hazırlanmış, kullanıma hazır şablonlar yardımı ile modern Web 2.0 tabanlı, modüler içerikli profesyonel web sitesi hazırlamaya olanak sağlıyor. Web to date ile herhangi bir programlama bilgisine sahip olmadan web sayfa içeriklerini kolayca değiştirmek ve yenilemek mümkün.

Programın kullanıma hazır ve farklı sektörlerle uyumlu asistan menüsü, değişik meslek alanlarını kapsayan internet tanıtımına olanak sağlıyor. İster zanaatkar, ister avukat, ister turizmci, ister KOBİ kendi sektörünün ihtiyaçlarına göre tasarlanmış şablonlar, örnek metinler ve grafikler sayesinde profesyonel tarzda ve zengin içerikli web site tasarımı gerçekleştirebilecek. Kullanıcı, alternatif olarak örnek şablonları kendi ihtiyaçları doğrultusunda yeni sayfalarla ve içerikle zenginleştirebiliyor.

Dinamik Slayt Gösterimi, Sohbet Odası, Müşteri Hizmetleri, Anket, Resim Galerisi gibi değişik modüller ve nesneler kolaylıkla sayfalara eklenebiliyor. Yüzlerce renk ve sayfa şema örneği içinden ihtiyaca özgü tasarım oluşturulup, ön izleme üzerinden web sitesi son kez kontrol edilebiliyor ve doğrudan program üzerinden yayınlanabiliyor. Tüm bunlar Windows uyumlu bir bilgisayar ile kullanıcı tarafından doğrudan yapılabiliyor.

Zengin tasarım nesneleri

Zengin tasarım nesneleri

Zengin tasarım nesneleri

İşletmeye özgü bir web site tasarımı için işletmenin logosu, işletmeye ait resimler ve tanıtım malzemeleri kolaylıkla birkaç kısa komut ile sayfalara yerleştirilebiliyor. Kişiye ve işletmeye ait resimlerin, ürün resimlerinin ve diğer görsel malzemelerin izinsiz bir şekilde kopyalanması özel bir resim koruma yöntemiyle engellenebiliyor. Resim Koruma yönteminin metni, tasarımı ve boyutları kullanıcı tarafından belirleniyor. Web sitesinin her zaman ve her yerden, hatta PDA, cep telefonu ve el bilgisayarı üzerinden profesyonel bir şekilde görüntülenmesi Web to date tarafından sağlanıyor. Bunun yanı sıra excel tabloları, ürün listeleri, etkinlik takvimleri rahatlıkla istenilen sayfalara taşınabiliyor ve eklenebiliyor. Bir başka nesne ile anketler düzenlenip, müşteri memnuniyeti ölçülebiliyor.

Web to date Türkiye ile internet sitesi hazırlayan işletmeler Dinamik Slayt Gösterimi, Web Günlüğü, Zaman Yönetici ve Podcast destekli nesnelerle müşterileriyle çok kolaylıkla iletişimde bulunabiliyor, diğer modern Web 2.0 nesneleri ile internet sitesini canlı ve aktif hale getirebiliyor. Hava durumu, yol güzergahı vs. gibi çevrimdışı HTML kodları ve PHP bazındaki diğer nesneler sayfalara eklenebiliyor.

Profesyonel bir web site tasarımı için Data Becker yazılımı çok çeşitli şablonlar içeriyor. Tüm şablon örnekleri rahatlıkla birkaç kısa komut ile yenilenebiliyor veya değiştirilebiliyor. Foto Galerisi üzerinden sayfaların görsel zenginliğinin sağlanması, "Künye", "İletişim", "Hakkımızda" sayfalarının örnek metinlerle otomatik olarak program tarafından doğrudan oluşturulması, Web to date programının diğer güçlü yanlarıdır.

Fiyat ve online satış

"Web to date Türkiye" Haziran 2011 tarihinden itibaren 99,95 Euro'ya Data Becker'e ait www.todate.com.tr adresinde online olarak satışa sunulmuştur. Bu sayfa üzerinden program hakkında ayrıntılı bilgi edinilebilir.. Web to date Türkiye ücretsiz olarak inirilip, 10 gün süresince deneme amaçlı kullanılabilir.

Web to date Türkiye'nin başlıca özellikleri

Web to date Türkiye'nin başlıca özellikleri

Web to date Türkiye'nin başlıca özellikleri

Programlama bilgisi gerektirmeyen kolay web site kurulumu ve içerik yönetimi

Tek tıklama ile yeni renk ve dizayn seçenekleri

Esnek içerik yönetim sistemi ile kolay ve hızlı web site bakımı

Web 2.0 eklentileri: Geri bildirim formları, podecast, sohbet, forum, misafir defteri v.b ile web ziyaretçileriyle iletişim

Modern web taslakları ile 1000'den fazla farklı görünüm

'Zaman Tablosu' kullanarak firma geçmişini ve uygulamalarını görselleştirme imkanı

Tanıtım sayfası düzenleyicisi ve tanıtım amaçlı Flash reklamlar

Eklenebilir youtube videolari

Web 2.0 ile Olay kutusu ve modern bilgi listeleri

Web 2.0 görünümünde Flash kampanya videoları

Eklenebilir MP3 klipleri

Google Maps ve diğer Web 2.0 eklentileri

Otomatik "Arama Motoru Optimizasyonu - SEO"

Google Analytics

Dia gösterisi ile animasyonlu ve efektli foto gösterimleri

Form ve dosyaları profesyonel yükleme fonksiyonu

Spamlere karşı Captchas koruma

Ziyaretçi sayacı

HTML ve PHP kodlama, hazır HTML ve PHP kodlarını kolayca web tasarısına entegre (hava tahminleri eklentisi vb.) imkanı

Metin modül paragraflarını en çok 3 ayrı parçaya ayırarak, yan yana veya tıkla açıl yöntemiyle görselleştirme imkanı

İstenilen sıklıkta web sayfa güncelleme ve yeniden yapılandırma imkanı

Logo ve renk şemalarının kusursuz entegresi

Kolay medya ( metin, resim, grafik, flash, realmedia vb.) entegrasyonu

Tüm server lar ile uyumlu

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları