PS Plus kullanıcıları hala onu bekliyor!

Sony, 2 yıl önce bu oyunu PS4 kullanıcılarına hediye edeceğini söyledi. Ama ne gelen var, ne giden.

2 yıl bitti; bekleyiş bitmedi

PlayStation 4'ün piyasaya sürülen ilk ciddi araba yarışı oyunu olan DriveClub, 2013 yılındaki E3 oyun fuarında Sony'nin bir sürprizine konu olmuştu. Playstation Plus servisine abone olan herkese DriveClub oyununun özel bir sürümünün hediye edeceğini açıklayan Sony, aradan geçen iki seneye rağmen sözünü yerine getirmedi ve bu konuda isteksiz olduğunu her fırsatta ispatlıyor.

Sony Avrupa'nın başkanı Jim Ryan son verdiği röportajda, DriveClub'ın Playstation Plus sürümü hakkında hala düşünme aşamasında olduklarını, henüz bir çalışmanın başlamadığını belirtmesi Playstation Plus abonelerini çileden çıkarttı. Oyun ilk kez yayınlandığında sunucularda sorun yaşanmış ve oyunu satın alanlar bile, bir süre online oynayamamıştı. Bu gecikmenin nedeni başlangıçta bu sorunlar olarak yorumlanmıştı ama gelen yeni açıklama, tam bir hayal kırıklığı yaratmış durumda.

Bakalım Sony, 2013'te "zaman sınırı" olmadan verdiği sözü ne zaman tutacak. Üç - dört yıl sonra çıkıp buyurun size ücretsiz DriveClub da diyebilir; hazırlıklı olmakta yarar var...

Okuyucu Yorumları