Qualcomm, yeni işlemcilerini duyurdu

Qualcomm, Snapdragon 820 işlemcilerin yeni bağlantı özelliklerini ve iki yeni işlemcisini duyurdu.

Qualcomm'dan yeni işlemciler

Yenilenen X12 LTE modem, mobil cihazlarda kullanım için geliştirilen entegre modem ve uygulama işlemcileri arasında en gelişmiş LTE ve Wi-Fi özelliklerini içermesi nedeniyle dikkat çekiyor.

Qualcomm, yüzde yüz iştiraki olan Qualcomm Technologies'in yenilenen X12 LTE modemini, ilerleyen günlerde piyasaya çıkması planlanan Qualcomm® Snapdragon™ 820 işlemciyle entegre ettiğini duyurdu. Bu sayede şirket, üst segmentte yer alan mobil cihazlar için sektöre öncülük eden 4G LTE ve Wi-Fi teknolojilerini sunabilecek, yeni Snapdragon 820 işlemci ile işletmelerin hızlı bağlantı ve kesintisiz hizmet gereksinimlerini en iyi şekilde karşılayabilecek.

Qualcomm Technologies Ürün Yönetimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Alex Katouzian, "X12 LTE modem ile güçlendirilen Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, orijinal ürün üreticilerini ve operatörleri son teknolojiyle tanıştıracak olan ve her biri için farklı hizmetler sunan yeni sektör lideri. LTE ve Wi-Fi bağlantısında üstün teknolojinin temsilcisi olan işlemci, 4K video, sanal gerçeklik ve bilişsel programlama alanındaki gelişmeler doğrultusunda, müşterilerine taelp ettikleri hız ve bant genişliğini sunacak, kullanıcılarına çok daha cazip bir mobil deneyimi yaşatacak" diyor.

Qualcomm, orta seviye Snapdragon serisine iki yeni işlemci eklediğini duyurdu

Snapdragon 430 ve 617 işlemciler, taşıyıcı toplama (carrier aggregation) ve geliştirilmiş uplink bağlantı özellikleriyle orta ve üst segment 4G LTE mobil cihazlarda sınırları zorluyor.

Qualcomm, yüzde yüz iştiraki olan Qualcomm Technologies'in iki yeni Qualcomm® Snapdragon™ işlemci piyasaya sürdüğünü duyurdu. Yeni tüm devre aileleri Snapdragon 430 ve Snapdragon 617, orta seviye mobil cihazlarda hem multimedya hem de bağlantı açısından çeşitli geliştirmeler barındırıyor.

Qualcomm Technologies Ürün Yönetimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Alex Katouzian, yeni ürünlerle ilgili olarak, "Akıllı telefonlar ve tabletler dünyanın dört bir yanında her geçen gün daha fazla yaygınlaşırken, kullanıcılar da beklentilerini ve taleplerini daha net bir şekilde ortaya koyuyor. Yeni işlemciler ile birlikte kullanıcılara sunulan iyileştirilmiş video ve fotoğraf çekim özelliği, hızlı bağlantı ve daha uzun pil ömrü gibi optimize edilmiş unsurlar, farklı fiyat aralıklarına yönelen tüm müşterilerimizin ihtiyaçlarını dinlediğimizin ve en iyi şekilde karşılamaya çalıştığımızın bir göstergesi" diyor.

Okuyucu Yorumları