Radeon'dan Far Cry 5'e Day-0 Desteği

Oyunun çıkış gününde sunulan Radeon Software 18.3.4 ile sağlanan destekle birlikte en başarılı Far Cry 5 deneyimi sağlandı.

Radeon'dan Far Cry 5 destek

Yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Far Cry 5'in piyasaya çıkışıyla birlikte Direniş'e katılmayı bekleyen oyuncular, akıcı ve performanslı oynanış için AMD'nin Radeon RX grafik kartlarından başkasına ihtiyaç duymayacaklar. Oyunun çıkış gününde sunulan Radeon Software 18.3.4 ile sağlanan destekle birlikte en başarılı Far Cry 5 deneyimi sunulmuş oldu.

AMD, Ubisoft ile yakın çalışarak, Radeon hayranlarının Far Cry 5'i sıra dışı görsel kalitesi, büyüleyici yükseklikte kare oranı ve düşük gecikme ile oynamalarını garanti altına aldı.

Oyunda yer alan ve endüstri lideri performans sunan Radeon RX Vega'ya özgü özellikler:

  • Rapid Packed Math – Vega GPU'larda daha hızlı fizik ve bilgi-işlem hesaplamalarını mümkün kılarak işlem oranını iki katına çıkarıyor.
  • Shader Intrinsics – Radeon RX kartlarda GPU'dan daha fazla performans alabilmek için oyunun donanıma direkt erişimini mümkün kılıyor.
  • Radeon FreeSync 2 – PC monitörleri için High Dynamic Range (HDR) içeriklere düşük gecikme, yüksek parlaklıkta pikseller ve geniş bir renk gamı sunuyor.

Buna ek olarak Radeon Software 18.3.4'le birlikte oyuncuların Hope County'yi kurtarma çabalarında onları güçlendiriyoruz:

  • Radeon Chill – daha serin ve sessiz oynanış için sıcaklıkları düşürerek, yüzde 11'e kadar daha az güç tüketimini Radeon Chill'i aktifleştirerek sağlayabilirsiniz.
  • Radeon WattManyüzde 32'ye kadar daha iyi verimliliği sağlayan Radeon WattMan, watt başına performansı tek tıklamayla artıran bir güç tasarruf modudur, genel oynanış kalitesini artırır.
  • Enhanced Sync – her kare oranında mümkün olan en iyi deneyimi sağlayan Enhanced Sync, yüzde 6'ya kadar daha hızlı tepki süresi sunar.

Radeon Software'in Far Cry 5'e destek veren 18.3.4 sürümünü buradan indirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları