Razer Akıllı Telefonunun Özellikleri Sızdı

İlk sızıntıya göre Razer'in akıllı telefonu 7.5GB RAM'e sahip olacak! İşte cihazın diğer özellikleri...

Razer'ın ilk telefonu sızdı!

PC oyuncuları için çevresel ürünler geliştiren ünlü firma Razer, 1 Kasım'da ilk akıllı telefonunu duyuracağını açıkladı. Ancak şimdiden sızan bilgiler, cihazın özellikleri hakkında önemli detayları su yüzüne çıkardı.

PhoneRadar, Perşembe günü GFXBench'te 'Razer Phone' için bir giriş bulunduğunu fark etti. Haberi yazdığımız an itibariyle benchmark girişi halen sitede açık şekilde duruyor. Görünüşe bakılırsa yüksek-seviye oyuncu donanımı geliştirmeye alışık olan Razer, aynı politikayı telefon piyasasında da koruyacak gibi görünüyor.

Razer'in ilk telefonu 5.7-inç 2,560x1,440 çözünürlükte ekrana, Qualcomm Snapdragon 835 işlemciye, Qualcomm Adreno 540 GPU'ya (Samsung Galaxy S8 ile aynı GPU) ve 64GB depolama alanına sahip. İddiaya göre cihaz özel bir Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ile sevk edilecek.

Razer Phone'u rakiplerinden ayıran en önemli özelliği 7.5GB RAM'e sahip olması. Bu da iPhone X'in 3GB RAM'i ve Galaxy S8'in 4GB RAM'inden oldukça fazla.

Bu özelliklere bakılırsa Razer Phone oldukça güçlü bir oyun telefonu, ancak RAM dışında kendini rakiplerinden sıyıracak güce sahip değil. Ama şunu da unutmamak gerek; Nougat, Oreo'dan yaklaşık bir yıl eski bir işletim sistemi, bu da sızan verilerin zaman aşımına uğramış olabileceğine işaret ediyor.

Okuyucu Yorumları