Razer Tartarus Pro Duyuruldu!

Razer Tartarus Pro, oyunculara Razer Analog Optik Anahtarlar sayesinde sınırsız kontrol imkanı sunuyor.

İşte Razer Tartarus Pro!

Oyuncular için dünya çapında lider bir marka olan Razer Razer Tartarus Pro'yu duyurdu. Razer'ın ünlü Tartarus tuş takımı ailesinin en yeni üyesi, oyunculara oyunlarda üstün kontrol sağlamak için tasarlanmış analog optik anahtarlarla donatılmış ilk tuş takımıdır.

Tartarus Pro içinde bulunan Razer Analog Optik Anahtarlar, tuş takımının kullanılması sırasında her tuşa ne kadar basıldığını ölçer. Bu da Tartarus Pro'nun tıpkı bir kontrol çubuğu gibi analog olarak görev yapmasına imkân kılar. Ayrıca, oyuncular daha hızlı bir tuş vuruşu için harekete geçirme noktasını 1,5 mm ile daha derin ve daha sert bir tuş basışı için 3,6 mm'ye kadar ayarlayabilirler.

Razer Analog Optik Anahtarların kalbinde, kızılötesi bir ışık demeti anahtar gövdesinden geçerken, bir sensör anahtarın derinliğini ne kadar ışık geçtiğine bağlı olarak ölçer. Bu nedenle, anahtarlar aynı tuş vuruşunda tuş girişinin ölçeklendirme seviyelerini kaydedebilir.

Bu sayede ileri düzey kullanıcılar, yarım basış ve tam basış olmak üzere her bir tuşa iki farklı işlev bağlayabilecekler. Çift işlev ataması ile oyuncular Tartarus Pro'yu kendi oyun stillerine ve ihtiyaçlarına göre en üst seviyde kişiselleştirme imkanı bulacaklar.

Razer'ın Çevre Birimleri İş Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Alvin Cheung, "Razer Analog Optik Anahtarlar, klavye giriş teknolojisi alanını ilerletiyor" dedi. "Razer Tartarus Pro, daha önce yalnızca gamepad'lerde sunulmaya çalışılan PC oynanışına daha tanıdık bir arayüze sahip olan analog girişi tanıtarak, FPS ve yarış oyunlarında daha fazla hareket kontrolü gibi çeşitli olasılıkları başlatıyor".

Tartarus Pro, gerek navigasyon gerekse kullanıcının gereksinimlerine özgü diğer komutlar için atanabilecek sekiz yönlü bir yön tuş takımı dahil olmak üzere 32 programlanabilir tuşa sahiptir. Sekiz hızlı geçiş profili, kullanıcıların anında profili değiştiren bir yan düğme ile profil ayarları veya karakter yetenekleri arasında verimli bir şekilde geçiş yapmalarını sağlar.

Herhangi bir klavyeye karşı kişiselleştirilebilir bir alternatif olan Tartarus Pro'nun analog girişi, entegrasyona gerek kalmadan gamepad destekli tüm oyunlarla uyumludur.

RAZER TARTARUS PRO ÖZELLİKLERİ

  • Razer Analog Optik Anahtarlar
  • 32 adet tam programlanabilir tuş
  • Her tuş için ikincil işlev
  • 16,8 milyon özelleştirilebilir renk seçeneğiyle Chroma arka aydınlatma
  • Programlanabilir 8 yönlü yönlü başparmak pedi
  • 8 anahtar harita arasında anlık geçiş
  • Sınırsız makro uzunluğu
  • Razer Synapse desteği
  • Örgülü Fiber Kablo
  • Razer Synapse ile sınırsız kişiselleştirilebilir profiller

FİYAT & SATIŞA ÇIKIŞ

129.99 $/ 149.99 €

Okuyucu Yorumları