Red Dead Redemption 2 "Nude Mode" acayip!

Red Dead Redemption 2 için yapılan "Çıplak Mod" modifikasyonu, oyunu garip boyutlara taşıdı.

Red Dead Redemption 2 çıplaklaştı

"Çıplak Modlar" oyun dünyasında var oldu olalı, sayısız tuhaflıklarla karşı karşıya kalıyoruz. Sims serisi, bu garip sistemin zirvede yer aldığı oyunlar konumunda. Maalesef, şu anda dünyanın en çok satan oyunları arasında yer alan Red Dead Redemption 2, benzer bir mod ile karşı karşıya.

rdr2 nakey

"Nude" mimarisini kullanmayı tercih ederseniz bolca çıplak kovboy ve onlara yardım eden kadınların çıplak versiyonlarına tanık oluyorsunuz. "Save Wizard" isimli uygulamayı kullanan kişiler, oyunun PS4 versiyonunu son derece absürd bir yönergeye çevirebiliyorlar.

Yapım, şimdilik bir PC versiyonuna sahip değil. Ancak, yakın zamanda PC versiyonunun satışa sunulması bekleniyor. PC'nin yazılım mimarisi, Sony PS4'den fersahlarca önde. Kısacası "Nude" yani çıplaklık içeren oyun kareleri, PS4'e göre katbekat fazla karşımıza çıkabilir.

rdr2 nakey horsey

Geliştirici Robert Workman, konuyu şöyle açıklık getiriyor: "İyi korunmuş bir rafineriden çalınan bir petrol arabasından kurtulmak için yaptığınız planları düşünün. Bir an için ana hikayeden vazgeçin ve gerçekliğe adın atın. Çıplak olarak balık tutmak bile size yeni şeyler sunuyor. Hatta balıkçılık bile hikaye örgüsünde, kayda değer farkların önünü açıyor. Açık fikirli olun ve geleceğe bakın. Red Dead Redemption 2'nin olduğundan çok daha fazlasını vadettiğini göreceksiniz."

Okuyucu Yorumları