Samsung, bir Galaxy Note 8 modelini Test Ediyor

Samsung, Android 7.1.1 ile çalışan bir Galaxy Note 8 modelini test etmeye başladı!

Galaxy Note 8 testte göründü!

Samsung, şu an Android 7.1.1 Nougat'a sahip bir Galaxy Note 8 modelini test ediyor. Galaxy Club'ın yayınladığı rapora göre cihaz bu işletim sistemi sürümüyle piyasaya sürülecek.

Kendi iç kaynaklarını işaret eden duyuru, Galaxy Note 8'in en-boy oranının (18.5:9), daha henüz piyasaya sürülen Galaxy S8 ve S8+ ile aynı olacağını iddia ediyor, bu da ekranın Infinity Display olabileceği anlamına geliyor.

Maalesef henüz cihazın donanımsal özellikleri ile ilgili bir bilgi yok. Ancak en son söylentilere göre Galaxy Note 8 Exynos serisi (8895) bir işlemciye, 6GB RAM'e ve iPhone 7 Plus'a benzer çift kamera modülüne sahip olacak.

Samsung'un bir sonraki amiral gemisi telefonunu 2017'nin ikinci yarısında yayınlamak istediğini zaten biliyoruz, tek bilmediğimiz şey bu tarihin tam olarak hangi gün olduğu. Uzmanlar, test edilmenin başlamasını işaret ederek cihazın yaz mevsimi sonuna doğru piyasaya sürüleceğini tahmin ediyor.

Eğer Samsung, Galaxy Note 7 fiyaskosu ile kaybettiği milyonlarca müşterisini kazanmak istiyorsa elinden geleni yapması gerekiyor.

Okuyucu Yorumları