Samsung, bir kez daha listenin tepesinde!

Samsung, geçen yıldan sonra, bu yıl da önemli listenin en tepesinde kendine yer bulmayı başardı!

Samsung, yine başardı!

Samsung, ABD'de yayınlanan yıllık J.D. Power Yüksek Çözünürlük TV Memnuniyet Raporu'nda iki müşteri memnuniyeti ödülü kazanmayı başardı. Böylece Samsung, en üst seviyede müşteri memnuniyeti sunan firma olmayı arka arkaya ikinci kez başardı.

J.D. Power geçtiğimiz yıl içerisinde HDTV satın almış olan 3.750'den fazla tüketiciyi kapsayan bir anket düzenlemiş durumda ve memnuniyet, toplamda sekiz faktörü kapsayan ve 1.000 ölçekli bir sistem ile ölçüldü. Bu sekiz faktör, çalışma kolaylığı, garanti, fiyat, güvenilirlik, genel memnuniyet, performans, stil ve görünüşü içeriyor.

Samsung, 50 inç ve üzerinde kategorisinde 871 ile en yüksek puanı alırken, 50 inç altı kategorisinde de 856 puan ile bir numara olmayı başardı. Her iki kategoride de performans, stil ve görünüş, güvenilirlik, özellikler, garanti ve genel memnuniyet alanlarında rakiplerinin üstünde yer almaktaydı.

Samsung Electronics America Televizyon Ürün Pazarlama bölümü yardımcı başkanı Bill Lee, sonuçlar hakkında şöyle diyor: "Yenilikçi olmak ve tüketicilere mükemmel resim görüntüsü ile rakipsiz ev seyri deneyimi sunmak için çabalıyoruz. Samsung, müşteri memnuniyeti alanında arka arkaya iki yıl en üst seviyeyi almaktan onur duyuyor ve en üst seviye kalite ve yenilikçiliği ilerleyen yıllarda da sunacak."

Okuyucu Yorumları