Samsung, buzdolaplarını fotoğraflarınızla süslemeye hazırlanıyor. Tabi ufak bir bedel karşılığında...

Samsung, buzdolaplarına çok özel bir seçenek daha ekliyor: Kendi fotoğraflarınız...

Samsung'dan buzdolapları için "çok özel" bir seçenek

Samsung, ev elektroniği alanında da popüler markalardan biri. Televizyonları bir yana, özellikle beyaz eşya ürünleriyle önde gelen markalarından olan Samsung’un siparişle, özel ürettiği cihazları da ilgi çekiyor. Güney Koreli şirket, şimdi de özel üretim buzdolaplarına sıra dışı bir güncelleme daha yapıyor.

Samsung, yeni yaptığı bir duyuruda buzdolaplarını müşterilerin isteği doğrultusunda özelleştirebileceklerini açıklarken, buzdolabı kapaklarını ısmarlama renk tonları ya da fotoğraflarla süsleyebileceklerini açıkladı.

Samsung Electronics America’nın Ev Aletleri Bölümü Başkanı Shane Higby: “Yeni cihaz serimize yeni kişiselleştirme düzeyi getirdik ve böylece müşterilerimizin yaratıcılıklarını ifade etme olanağı tanıdık. Müşterilerimiz ister favori fotoğraflarını ister tasarladıkları cesur baskıları ısmarlama buzdolaplarımız üzerinde sergileyebilecekler.”

Samsung’un bu hizmeti konsept tasarıma önem veren pek çok müşterinin hoşuna gidecek bir yaklaşım. Bu hizmet için biçilen değer ise kapı başına 250 dolar. Yani buzdolabınız çift kapılı ise, ödeyeceğiniz ücret 500 dolar olacak.